Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Snelste Internet-opties
Vanaf 2010 , heeft grote vooruitgang geboekt op Internet snelheid te verhogen . Internet snelheid wordt beschouwd als zowel de tijd die nodig computers te communiceren en bandbreedtemogelijkheden voor gegevensoverdracht . Terwijl de consument opties voor internettoegang begon met telefoonlijnen en modems , zijn de opties ontwikkeld om verschillende keuzes voor high - speed breedband internetverbindingen zijn . Kabel Internet

Kabel Internet Business is een breedbandverbinding aangeboden door kabelbedrijven zoals Time Warner , Cox , en Comcast . Kabel Internet maakt gebruik van de lijnen die kabel-tv uitzenden voor high-speed internet . Deze vorm van high - speed Internet biedt downloadsnelheden van 7 megabit per seconde of hoger . Kabel Internet -verbindingen worden gedeeld tussen meerdere woningen , kan dus werkelijke snelheden variëren, afhankelijk van het gebruik .
DSL Internet

DSL Internet is een high - speed verbinding aangeboden door telefoonbedrijven zoals Sprint , Verizon en AT & T. DSL staat voor Digital Subscriber Line en maakt gebruik van telefoonlijnen . DSL is trager dan kabel internet , het aanbieden van download snelheden variërend van 768 kilobits per seconde tot 6 megabit per seconde . DSL wordt beperkt door afstand van het kantoor van de telefoon bedrijf , met een algemeen assortiment van net iets meer dan drie mijl .
Fiber - Optic Internet

Met ingang van 2010 , glasvezel- internet is de snelste breedbandverbinding aangeboden aan de consument . Glasvezelverbindingen zenden internet, televisie en telefoon diensten aan bedrijven en woningen . Service is beschikbaar van Verizon , Qwest , en AT & T. Glasvezel- internetverbindingen glas kabels die licht uitzenden . Glasvezel- internet biedt snelheden van 15 megabit per seconde tot 50 megabit per seconde .
Satelliet Internet

Satelliet Internet maakt landelijke of afgelegen gebieden om high - speed internet te gebruiken . De verbinding wordt verzonden met behulp van satellieten in een baan , zodat er geen kabels nodig zijn tussen de gebruiker en de provider . De verbinding ervaringen vertraging door de afstand van de transmissie moet afleggen , waardoor het niet geschikt voor bepaalde toepassingen , zoals online gaming . Vanaf 2010 , satelliet-internet vereist professionele installatie en een onbelemmerd uitzicht op het zuiden .
3G /4G internet

3G -en 4G- internet service
wordt aangeboden door mobiele - telefoon bedrijven zoals zoals Verizon , Sprint en AT & T. Dit type van high - speed verbinding maakt gebruik van mobiele - telefoon torens en een klein apparaat dat zowel aansluit op of is opgenomen in een computer . 3G en 4G toegang wordt aangeboden, hetzij als onderdeel van een mobiele telefoon plan of als stand - alone plan. De plannen in verband met dit type verbinding kan een limiet op de totale hoeveelheid verzonden gegevens hebben .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe het opzetten van een test …
·Hoe kan ik een ZyXEL HomePlug …
·Hoe je het IP pingen maar niet…
·Hoe te kopen je een website na…
·Hoe je DHCP inschakelen op de …
·Hoe kan ik een MX- bronrecord …
·Hoe te verbinden een laptop om…
·Hoe naar Port Forwarding Uitsc…
·Hoe kan ik Google zoekgeschied…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Latitude D630 Problemen …
·Hoe maak je Stuur een Opdracht om een ex…
·Hoe maak je een DD - WRT gebruiken als e…
·Hoe je Dual Gigabit LAN Gebruik 
·Hoe je Wi - Fi interferentie Diagnose 
·Hoe maak je een DD - WRT configureren Al…
·Verbinding maken met multiplayer op Bald…
·Problemen aansluiten Netgear en Linksys …
·Hoe te SVN Repositories Sync 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com