Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een inbelverbinding Run sneller maken
Dial - up verbindingen zijn inherent trager dan moderne breedbandverbindingen . In sommige gebieden breedbandverbindingen nog te duur indien beschikbaar . Voor gebruikers in deze gebieden , dial - up verbindingen zijn de enige vorm van internet service beschikbaar . Als u momenteel op een dial - up verbinding , zijn er dingen die je kunt doen om uw inbelverbinding run sneller te maken . Hoewel het nooit zo snel als een DSL-of kabelverbinding zal zijn , kunt u ervoor zorgen dat uw dial - up verbinding is zo efficiënt mogelijk . Instructies
1

Controleer of u gebruik maakt van een 56k modem en dat uw ISP biedt een 56k verbinding snelheid . Zorg ervoor dat u gebruik maakt van dezelfde aansluittechniek ; 56k verbindingen kunnen x2 , K56flex of V.90 . Bel uw ISP om te achterhalen welke technologie ze gebruiken en bevestigen dat uw modem maakt gebruik van dezelfde technologie . Kopen van 2

Koppel alle andere apparaten uit de achterkant van het modem . Telefoontoestellen , antwoordapparaten en faxapparaten worden verondersteld te worden genegeerd wanneer de modem is aangesloten , maar dit is niet altijd het geval . Sluit de modem rechtstreeks aan op uw telefoonaansluiting . Laat de lijn niet lopen door piekspanningsbeveiligingen extenders of lijn splitsen apparaten .
3

Scan uw computer op spyware en virussen . Downloaden of kopen een security suite die kan scannen voor alle soorten malware . Norton AntiVirus , Avast Antivirus , en AVG Free zijn alle opties te overwegen . Verwijder eventuele malware gedetecteerd door de scanner . Scant het systeem regelmatig om ervoor te zorgen dat het altijd vrij is van spyware , virussen en andere malware zoals deze schadelijke programma's kan vertragen prestaties van uw computer .
4

Gebruik een snelle webbrowser . Elke browser maakt webpagina's in een ander tempo van de snelheid . Overweeg Google Chrome , Mozilla Firefox of Opera . Probeer elke browser totdat u degene die het snelst op uw systeem werkt. De beste keuze is afhankelijk van uw systeem hardware , configuratie en de taken die u online uitvoeren .
5

Wis de browsercache en tijdelijke bestanden . Deze bestanden ophopen als u het internet gebruikt en kan vertragen uw verbindingssnelheid . De procedure voor het opruimen van deze onnodige bestanden varieert van de ene browser naar de volgende . Raadplegen helpbestand van uw browser of handleiding .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te SSL Certificaat install…
·Wat is de Proxy Server voor No…
·Hoe te kabelmodems wijzigen 
·Hoe Bulk Bestanden uploaden 
·Hoe het opzetten van een netwe…
·T4 Vs . T3 Line Internettoegan…
·Hoe voor Wireless Security Byp…
·Hoe te dwingen Hard Wired via …
·How to Get The Subnetmasker Va…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Problemen met het opzetten van een netwe…
·Password Recovery voor een Cisco 3925 Ro…
·Hoe kan ik mijn computer Get te herkenne…
·Wat is een protocol stack ? 
·Hoe te Private VLAN's creëren 
·Hoe maak je een achtergrond controleren …
·Hoe de bandbreedte gebruikt op een compu…
·Hoe maak je een netwerk maken met Hamach…
·Hoe te Utorrent verhinderen loskoppelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com