Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik een SSL -certificaat van de ene server naar de andere
Wanneer het tijd is om een oude server om plaats te maken voor nieuwere en snellere technologie pensioen gaan , er zijn veel details te beheren . Een van die verhuist SSL certificaten van de oude server naar de nieuwe server , zodat SSL is de taak van het beveiligen van Internet- transacties kunnen blijven . Elke onderbreking van de beveiliging van een website kan leiden tot desastreuze gevolgen hebben voor zowel de internet business eigenaar en de klanten . Er is echter een werkwijze voor het verplaatsen van een SSL certificaat van een server aan elkaar . Wat je nodig hebt
twee Windows- computers of servers
Toon Meer Aanwijzingen
Exporteer het SSL Certificaat
1

Start de Microsoft Management Console . Klik op "Start , " enter " mmc " in het zoekvak en druk op ' Enter '.
2

Voeg de certificaten snap - in . Klik op " File ", "Add /Remove Snap- in , " " Certificaten " en " toevoegen . " Klik op ' Computer Account ' en klik vervolgens op "Finish " en " OK " om het dialoogvenster te sluiten .
3

Vouw de " Certificaten (Lokale computer ) " in het linkerpaneel . Uitbreiden van de " Personal " object , en klik op ' Certificates . "
4

Klik op het certificaat dat u wilt exporteren , gelegen in het centrum paneel , en vind het bijbehorende item in het " Actions " paneel . Klik op ' Meer acties ' en klik vervolgens op ' Alle taken . "

Klik op" Export ", 5 waarin de wizard Certificaat exporteren wordt gestart . Klik op " Next " om door te gaan .
6

Selecteer " Ja , de persoonlijke sleutel exporteren . " Klik op ' Next ' en klik vervolgens op " Next " om de standaardinstellingen voor het exporteren accepteren .
7

Geef een wachtwoord voor het SSL-certificaat te exporteren , en neem het voor latere referentie . Voer het wachtwoord in het vakje " Confirm " en klik op "Volgende . "
8

Voer een bestandsnaam in voor de geëxporteerde SSL-certificaat . Blader naar een specifieke locatie , voer de bestandsnaam in en klik op 'Opslaan'. Klik op " Next " om door te gaan , en klik op "Finish " om het certificaat te exporteren en het dialoogvenster Export Wizard .
Importeer het certificaat aan de nieuwe server

Move 9 de eerder geëxporteerde certificaat bestand naar uw doelserver . Vrijwel elke methode voor het verplaatsen van een bestand zal werken , waaronder het kopiëren naar een flash drive of CD , of te e-mailen .
10

Klik op "Start " en voer " mmc " in het zoekvak . Druk op "Enter " om de Microsoft Management Console te starten .
11

Klik op " File ", "Add /Remove Snap- in , " " Certificaten " en " toevoegen . " Klik op ' Computer Account ' en ' Finish '. Klik op " OK " om het dialoogvenster te sluiten .
12

in het linkervenster , uit te breiden " Certificaten ( Lokale computer ) , " en vouw de " Personal " object .
13

klik met de rechtermuisknop " Certificates ", klik op " Alle taken " en vervolgens " Import . " Dit moet de wizard Certificaat importeren te starten .
14

Klik op " Next " in het eerste dialoogvenster te gaan . Blader naar het bestand dat u hebt gemaakt en eerder gekopieerd en klik op 'Openen'. Klik op " Next " en voer het wachtwoord dat u hebt gemaakt in de export proces . Klik op 'Volgende'.
15

Accepteer de standaard certificate store locatie van " Personal " door te klikken op " Next . " Klik op ' Voltooien '. Een boodschap verschijnt met vermelding van een succesvolle SSL-certificaat importeren . Klik op "OK . "
Wijs de SSL -certificaat naar uw website
16

In het linkerpaneel , breiden het niveau machine . Uitbreiden van de " Sites " en klik op de doelgroep website voor de geïmporteerde SSL-certificaat .
17

In de "Acties " paneel , klik op " Bindingen , " en klik op " Add" in de " Site bindingen "dialoog .
18

Vouw de " Type " punt en selecteer " https ". Vouw het " adres IP " punt . Selecteer het IP-adres dat is toegewezen aan de doellocatie .
19

Vouw de " SSL-certificaat " punt . Selecteer het uw geïmporteerde SSL certificaat en klik op "OK " om te accepteren . Klik op ' Sluiten '. Uw geïmporteerde SSL-certificaat is nu toegewezen aan de doelgroep website .
20

Start een browsersessie . Voert u "https:// , " waar is de naam van uw site . Druk op " Enter ". Als u een beveiligingswaarschuwing dialoogvenster met de vraag om toestemming om door te gaan , heb je met succes verhuisd uw SSL -certificaat van de ene server naar de andere .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Feiten op Facebook 
·Hoe Hook Up met de Wireless in…
·Hoe u een router creëren om B…
·Een Internet -verbinding delen…
·Hoe je het draadloze signaal i…
·Web Communication Protocols 
·Hoe maak je een Cat5 kabel beë…
·Hoe je niet delen Pagina's in …
·Hoe het opzetten van een Proxy…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Pick Up een bestaande internetver…
·Hoe de eigenaar van een ISP adres Bepaal…
·Wat is de router creëren 3347NWG ? 
·Hoe te Connect One Wireless & Een bedraa…
·Hoe maak je een statisch IP-adres instel…
·Ring Network : Afstand tussen Knooppunte…
·Hoe een Mail Server Creëren 
·Hoe maak je een Network Drive delen 
·Hoe je FTP gebruiken Via Telnet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com