Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom is mijn computer zo traag Toegang tot het internet ?
Internet verbinding problemen zijn een frustrerend probleem voor werknemers , studenten of iedereen die behoefte heeft om onmiddellijk toegang te krijgen tot het internet . Helaas , er zijn een aantal redenen waarom een computer kan geen verbinding met het internet goed . Er kan een probleem met de Internet-router bij u thuis of de service die uw Internet is naar beneden voor het moment te zijn . Het probleem kan ook intern in uw computer , uw computer kan een moeilijke tijd herkennen van signalen en Internet -verbindingen hebben . Virussen en Spyware

Veel soorten virussen en spyware kan vertragen van de snelheid van uw internetverbinding . Dit komt omdat een virus of spyware programma is het uitvoeren van een aantal computerfuncties die opeten geheugen en ruimte op uw computer . Met krimpende geheugen , kan een computer geïnfecteerd door spyware of virussen niet goed aansluiten op uw home -verbinding of draadloze router .
Memory

Zelfs als een computer schoon is van virussen of spyware , kunnen geheugenproblemen de wortel probleem van een trage internetverbinding. Als u het bezit van een grote hoeveelheid gegevens op uw computer , zal je geheugen niet in staat zijn om uw internetverbinding goede manier te gebruiken . Ook is het geheugen opgegeten door opgeslagen inhoud en cookies op uw internet browser . Als je nog nooit duidelijk uw tijdelijke opgeslagen bestanden , surfgeschiedenis en cookies , worden de opgeslagen materiaal opeten geheugen van uw computer .
Slechte Tijd van de dag

net als het verkeer op een weg , kan de Internet overbelaste tijdens de piekuren geworden . Dit geldt vooral als je op een internet -netwerk met andere gebruikers , zoals een zakelijk netwerk op uw werk , of als je gaat op een populaire website , zoals een nieuwssite . Wat je doet tijdens deze drukke periode kan ook uw Internet ervaring beïnvloeden . Als u het downloaden van een bestand op een overbelaste netwerk , kunt u moeite hebben toegang tot andere websites, terwijl het bestand wordt gedownload ervaren .
De verbinding zelf

internetverbindingen
zijn soms moeilijk te beheren als ze niet goed zijn geïnstalleerd . Dit kan fout van de computer onderneming worden als ze de router installeren of instellen van de internetverbinding voor jou . Er kunnen ook infrastructurele problemen , zoals uw huis niet in staat om de snelheid van de internetverbinding van een DSL of kabel lijn te maximaliseren . Deze problemen kunnen moeilijk op te lossen zijn , maar u en uw computer bedrijf kan coördineren tussen elkaar aan het opzetten van de beste Internet-verbinding voor uw huis .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe het opzetten van een Micro…
·Hoe om te controleren voor Hig…
·Wat is ADSL Internet 
·Hoe kan ik bekijken FTP- sites…
·Wat is een computer proxy inst…
·Hoe te Router Probleem oplosse…
·Hoe je je eigen Sling Box Make…
·Hoe maak je een gratis titel Z…
·De voordelen van CCIE 
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
  Netwerken Articles
·TCP /IP-routering Software 
·Hoe je Linksys WCG200 Gebruik 
·Problemen met bandbreedte en VoIP 
·Het beëindigen van Cat 6 kabel 
·Toepassingen voor een iPhone op Cisco VP…
·Hoe maak je een nieuwe OWA SSL Certifica…
·Hoe PowerPoint- Run in SharePoint 
·Hoe te vermijden afleiding bij het zoeke…
·Hoe te voorkomen dat een gebruiker een b…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com