Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je verbinding met een NetGear WGR614 draadloze router voor de eerste keer
De installatie van de Netgear WGR614 draadloze router is vaak zo eenvoudig als het aansluiten van alle draden en poorten vervolgens aan te zetten . Het harde deel is het krijgen van uw apparaat om verbinding mee te maken , of op zijn minst erkennen dat het bestaat . Alle draadloze routers zijn geconfigureerd op een soortgelijke manier , omdat ze volgen allemaal dezelfde standaard protocollen van netwerken . In dit verband worden ze ook aangesloten op dezelfde manier . Het verschil is hoe de fabrikanten lay-out van hun menu's of de naam van hun menu's en functies . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
Initial Setup
1

Schakel uw kabel-of DSL-modem . Soms is dit niet nodig als uw modem en router detecteert automatisch elkaar en beginnen communicatie . Maar meestal dit niet correct gebeurt . Dus om hoofdpijn te voorkomen dat later tijdens de configuratie is het makkelijker om gewoon uit te schakelen . Kopen van 2

Sluit de Ethernet- kabel van de modem naar de internet -poort van uw router . Als het andere uiteinde is aangesloten op uw personal computer , verwijder het en breng het aan de router .
3

Sluit uw pc of laptop met behulp van een andere Ethernet- kabel aan op een van de lokale netwerk van de router havens in de rug . Als uw pc of laptop heeft een WiFi -adapter en u liever dat gebruiken , slaat u deze stap .
4

Herstart uw netwerk in de juiste volgorde . Eerste afslag op de kabel- of DSL-modem en wacht twee minuten , zodat het configureert zichzelf . Nu plug-in het netsnoer van uw router aan en wacht een minuut voordat u op uw pc .
5

verbinding met het internet . Als u gebruik gemaakt van een bekabelde verbinding , het algemeen gebruik van de router om verbinding met het internet zonder enige vorm van meer setup .
6

Open Internet Explorer . Bij de opening , wordt u begroet met de " Smart Wizard " die is een alles - in-een connectiviteit Wizard .
7

Druk op " OK" en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien . De instructies begeleiden u door het plukken van uw type verbinding en wachtwoord te beschermen als u wenst.
8

verbinding met het internet door het vinden van de verbinding en de computer te vertellen dat dit de verbinding die u wilt gebruiken . Om dit te doen , klikt u op 'Start' en vervolgens ' Configuratiescherm'. Van daar , type " Netwerk " in het zoekvak en klik op " Network and Sharing Center . " Klik op 'Een nieuwe verbinding of netwerk " en klik op " Verbinding maken met internet. " Na de eerste installatie , zal de computer automatisch verbinding proberen te maken met deze verbinding in de toekomst .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een e-mailhandteken…
·Hoe je uitschakelen HughesNet 
·Hoe kan ik bekijken FTP- sites…
·Het doel van de TCP /IP -proto…
·Hoe te PeoplePC verwijderen 
·Hoe maak je een film op Lifeti…
·Hoe maak je een Wireless DNS- …
·Hoe te Firewall poortnummers w…
·Hoe aan bladwijzers in Outlook…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Dish Network System converteren n…
·Hoe de MSN Auto Sign Fix Out 
·Wat is een Fragmentatie Attack ? 
·Hoe te Citrix Printer Sessies Delete 
·SCP vs FTP Speed ​​
·Hoe te DataOne SunRocket VoIP configurer…
·Hoe kan ik Google Analytics blokkeren vi…
·Wat is PSTN Call ? 
·Wat is de URL adresbalk ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com