Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn de functies van modems ?
Modems worden gebruikt om digitale informatie via analoge systemen zenden . Het woord " modem " wordt afgeleid van de term " modulator - demodulator . " De essentiële functies van een modem zijn om een analoog draaggolfsignaal te moduleren digitale informatie te dragen , en een soortgelijke signaal demoduleren om de digitale informatie van de analoge drager decoderen . Signalen gemoduleerde

De essentiële functie van een modem is een gemakkelijk overgedragen en gedecodeerd signaal waarmee digitale gegevens worden verzonden van plaats tot plaats zonder verlies van informatie te creëren . Het meest bekende gebruik van modems is informatie over een telefoonkanaal sturen , maar modems kunnen worden gebruikt om relaygegevens over een systeem dat middelen voor het verzenden van analoge signalen , zoals radio en optische networks .
gegevenscompressie

om de hoeveelheid tijd die het duurt om gegevens te verzenden en te bezuinigen op de hoeveelheid fouten in het signaal te verminderen , modems moeten datacompressie in dienst . Dit was vooral noodzakelijk het begin van de moderne technologie , omdat gegevens te moeten sturen via conventionele telefoonlijnen . Het niet ontworpen voor digitale informatie telefoonlijnen geplaatst zware beperkingen aan de grootte en snelheid van signalen over hen . Datacompressietechnieken de grootte van het signaal nodig is om de vereiste gegevens te verzenden .
Error Correction

Wanneer informatie wordt overgedragen tussen de modems , kan het soms beschadigd - betekent dat delen van de gegevens gewijzigd of verloren . Om dit te omzeilen , modems gebruiken foutcorrectie . Informatie wordt gegroepeerd in batches , genaamd frames . Elk frame is gelabeld met een checksum , een klein stukje van de gegevens ontleend aan de informatie in het frame . Een controlesom kan worden gezien als een soort vingerafdruk , uniek voor de gegevens in een bepaald frame . De modem die de informatie ontvangt ontleent haar controlecijfer van het frame het verzonden , dan vergelijkt de controlesom gegevens de checksum die door de verzendende modem . Als de checksums wedstrijd , de informatie is onbeschadigd . Als ze niet overeenkomen , zijn de gegevens beschadigd in de transmissie , de ontvangst modem stuurt het terug en wacht op de verzendende modem opnieuw te verzenden dat frame
Flow Control
< br .

Individuele modems > stuur informatie op verschillende snelheden . Het is noodzakelijk voor een snellere modems te vertragen zodat de langzamere modems kan inhalen , anders wordt de langzamere modem zal meer data dan het kan verwerken krijgen . Als dit begint te gebeuren , de langzamere modem zendt een teken snellere. Dit karakter is een signaal voor de snelle modem om te pauzeren in het verzenden van informatie totdat de trage modem verstrikt raakt . Bij de langzame modem is klaar voor meer gegevens stuurt anders dan bij de snelle signalen modem mag beginnen met het zenden. Op deze manier kunnen de twee modems passen hun snelheid .
Modem Speed ​​Indeling

De snelheid van een modem wordt meestal ingedeeld door de hoeveelheid data kan in sturen een bepaalde tijdsduur . Dit wordt meestal uitgedrukt in bits per seconde ( bps ) . Een alternatieve manier van classificeren modem snelheid is de verandering in de toestand van het signaal per tijdseenheid - het aantal malen dat een modem verzendt een nieuw signaal in een bepaalde tijdsduur . Dit staat bekend als het symbool van snelheid en wordt gemeten in eenheden genaamd baud ( Bd ) .
Modems interne vs externe

Een externe modem is een discrete eenheid ondergebracht in een geval apart . Typisch zal een externe modem aangesloten op de telefoonlijn en de computer via kabels . Interne modems zijn printplaten die aansluiten op het moederbord van een computer . Interne modems kunnen inbelverbinding of draadloze ( Wi - Fi ) zijn. Dial - ups gebruiken het telefoonnetwerk om signalen te verzenden en ontvangen . Ze vereisen authenticatie aan te sluiten . Dial - up is aanzienlijk trager dan andere soorten modem aansluiting - op de datum van publicatie , de snelste genoteerd snelheid voor een dial - up modem is 56.6 Kbps . WiFi modems hoeven niet te worden aangesloten op het telefoonnet en niet altijd verificatie vereist
Breedband : . Kabel -en ADSL -modems

Kabelmodems
gebruik maken van de hetzelfde frequentiebereik als kabeltelevisie . Kabelmodems hebben het voordeel van het gebruik van de bestaande kabeltelevisie- infrastructuur , waardoor kabeltelevisie bedrijven om internetdiensten te bieden . Asymmetric Digital Subscriber Line ( ADSL ) modems gebruiken telefoonlijnen voor het verzenden en ontvangen van gegevens, maar maakt gebruik van een andere frequentieband dan modems met behulp van de voiceband bereik van frequenties . ADSL modems zijn veel sneller dan conventionele spraakband modems . ADSL- en kabelmodems worden gebruikt voor breedband internet , waardoor meer gegevens kunnen worden verzonden en dus maakt gebruik van het internet sneller leveren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Verbinding maken met het inter…
·Hoe kan ik een omnidirectionel…
·Hoe de proxy Geloofsbrieven Wi…
·Hoe kan ik T - Mobile Internet…
·DIY Satellite Signal Booster 
·Hoe te Blogger Thumbnail Maten…
·Hoe kan ik een Ativa USB WiFi …
·Hoe Network Boot Disk voor cre…
·Hoe te verwijderen Uw Geboorte…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Up to Internet bij Starbucks 
·Vijf Gemeenschappelijke Landing Page Fou…
·Hoe vindt Firmware Mijn Modem 's 
·Instructies over hoe Set Up een Webex Co…
·Hoe het opzetten van een DSL -modem naar…
·Trend Micro Personal Firewall en Windows…
·Hoe je Office Communication Server 2007 …
·Hoe verder AOL Mail 
·Hoe maak je een thuisnetwerk instellen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com