Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Beleidsmaatregelen op Facebook
Facebook , de social media website gebruikt door honderden miljoenen mensen in landen over de hele wereld , biedt gebruikers een platform waarmee te communiceren met vrienden en familieleden . Facebook stelt mensen enige vrijheid bij de communicatie met anderen , foto's plaatsen en het creëren van evenementen , maar de website verwacht van haar gebruikers om bepaalde privacyregels volgen . Deze richtlijnen zijn bedoeld om mensen veilig te houden en te voorkomen dat ze misbruik maken van Facebook . Veel beleid op Facebook proberen om mensen te houden van de bespreking of het plegen van bepaald gedrag , met name illegale en ongepaste handelingen , terwijl ze op de website . Beperkingen gebruiker

Je hebt minimaal 13 jaar oud te zijn om een ​​account op Facebook hebben . Als Facebook -beheerders vinden dat iemand onder de 13 heeft een pagina , zullen ze verwijderen of deactiveren van de pagina . Ze zijn ook in staat om pagina's te verwijderen als mensen geven valse informatie over zichzelf . Om ervoor te zorgen dat Facebook-gebruikers zijn oud genoeg , de website vraagt ​​om de geboortedatum van iedereen probeert aan te melden voor de website . Facebook moedigt ook mensen onder de leeftijd van 18 tot toestemming van hun ouders krijgen voordat het creëren van een Facebook-pagina . Zedendelinquenten zijn niet toegestaan ​​om Facebook te gebruiken .
's

Facebook
niet toestaan ​​dat mensen op te zetten naakt of ongepaste foto's op de website . Dit geldt ook voor foto's van mensen die betrokken zijn bij illegale handelingen , zoals het gebruik van drugs . Foto's die te veel van de borsten of mannen vrouwen en vrouwenorganisaties genitaliën te tonen worden meestal beschouwd als in strijd met het beleid van Facebook , volgens Time Magazine. Mensen zijn niet toegestaan ​​op te zetten foto's van andere individuen die in strijd zijn met Facebook 's beleid, met name naakt foto's . Facebook 's verbiedt gebruikers van het posten van foto's of andere vormen van content die andermans intellectuele eigendom , met name auteursrechtelijk beschermd materiaal.
Buiten Gebruik van informatie

Facebook doesn ' t kunnen gebruikers of externe bedrijven om spam berichten te sturen naar anderen via de site . Het doet laat marketeers , applicaties of externe partijen toegang hebben tot gegevens van gebruikers , als mensen toestemming te geven van hun persoonlijke informatie . Facebook vraagt ​​applicaties te ontwikkelen en te houden aan de contracten , die zij aangaan met de gebruikers . Reclame -beleid van de website zegt dat adverteerders in staat zijn om een Facebook-account alleen te maken en moeten waarheidsgetrouwe informatie te bieden binnen hun advertenties , op basis van de Facebook- website . Via je privacy-instellingen , kunt u ervoor zorgen dat alleen vrienden fotoalbums , status updates en andere persoonlijke informatie kan zien . Facebook meestal laat automatisch iedereen zien namen van gebruikers en profiel foto's , tenzij mensen gebruiken de instellingen die alleen bepaalde individuen of netwerken om die informatie te zien . Facebook-gebruikers zijn verboden uit te proberen om toegang tot informatie vreemden ' door middel van virussen , wormen , spinnen of andere soorten kwaadaardige inhoud te krijgen .
Gebruikerspaneel

Under Facebook de regelgeving , gebruikers hebben controle over wie ze " vriend " en die in staat is om de inhoud te zien , door middel van een licentie , Facebook is in staat om de inhoud met vrienden van mensen te delen . Facebook-gebruikers hebben de eigendom van en de controle van de inhoud op de afzonderlijke pagina's , wat betekent dat je opmerkingen van andere mensen kunnen verwijderen . Facebook kunnen gebruikers ook het opzetten van hun pagina's op een zodanige wijze dat ze kunnen beslissen of te laten buitenstaanders berichten naar hen stuurt . Facebook heeft meestal geen censor mensen gebeurtenissen , opmerkingen of status updates , zolang ze geen betrekking hebben op gedrag dat wordt beschouwd als illegaal , overdreven seksuele of gewelddadige , volgens de website van Facebook .
< Br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe vindt mijn DNS Server adre…
·Wie heeft de First Network ? 
·Wat is een UDP Connection ? 
·Alternatieven voor Trashmail 
·Hoe je toe Google Aangepast zo…
·Hoe maak je een D - Link ADSL …
·Hoe kan ik een externe USB Int…
·Hoe te vertellen als uw Facebo…
·Hoe een Linskys router op West…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe je DD - WRT installeren op een draad…
Hoe je DD - WRT configureren op een draa…
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
  Netwerken Articles
·Hoe stel ik een server naar client -netw…
·Hoe maak je een Switch Panel Zorg 
·Hoe te Onbekende MIME-typen toestaan ​​i…
·Wat is 3G Fixed Wireless ? 
·Hoe maak je verbinding een computer mode…
·Hoe te verzenden en ontvangen Fax met Vo…
·Hoe internet de unmanaged switches insta…
·Hoe je D - Link draadloze modems install…
·Hoe te Installeer Cisco Unity 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com