Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Terminal emulatie Types
Een terminal emulator is een programma dat een "domme " video -aansluiting uitbeeldt binnen een andere weergave architectuur . Domme terminals zijn gespecialiseerde hardware stukken die verbindingen met computers door seriële kabels ( zoals een aansluiting op een seriële printer ) toestaan ​​. Ze zijn " dom " omdat ze beperkte rekenkracht om alleen te verzenden, ontvangen en weergeven tekst . IBM Terminals
IBM Terminals kunnen worden weergegeven op elke locatie

De x3270 is een IBM 3270 terminal emulator voor Windows OS en het X Window systeem . Het draait op de meeste Unix - achtige besturingssystemen , bijvoorbeeld Mac OS X , Solaris , Linux en Cygwin . Er loopt ook native op Windows . Het loopt over een telnet -verbinding , ( direct connect , command line-bediening ) .
ANSI Terminals
De ANSI Standard Coördinaten Karakters

een ANSI -terminal is een terminal die volgt opdrachten in het ANSI ( American National Standards Institute ) standaard terminal taal .

de basis voor de ANSI-standaard is de standaard X3.64 voor terminals . In veel opzichten zijn ze als " ASCII terminals , " omdat ze gebruik maken van de ASCII character set, maar het verschil is dat ze gebruikt ook een nieuwe en goed gedefinieerde en standaard formaat voor speciale tekens zoals escape sequences . Dit liet een X3.64 - compliant terminal naar een scheiding tussen commando's en data te maken . Dit was zelfs het geval wanneer de terminal emulator de aard van de opdrachten niet begrepen . Uiteindelijk is dit toegestaan ​​de X3.64 terminals tot een subset van deze standaard ondersteunen zonder interferentie met andere terminals die verschillende subsets of uitbreidingen gebruikt . Deze terminal emulator kan verbinding maken met een verscheidenheid van verschillende mainframes en minicomputers .
December Terminals
A Digital Equipment Terminal met beperkte mogelijkheden

De VT220 december Terminal was anders dan zijn voorganger , de december VT100 . Het had een gemodificeerde toetsenbord plus veel kleinere verpakking en een veel snellere microprocessor . Het ontwerp voldoet aan de behoeften en specificaties van de verschillende nationale regelgevende instanties die de terminal was een functioneel onderdeel van . Deze terminal zou kunnen gebruiken CRT's die bediend met groen , wit of amber fosforen . Ze werden gebruikt met december mini - computers , die kleiner zijn dan mainframes waren .
TTY Terminals
A Basic TTY

TTY Terminal ( teletypewriter ) Terminals waren vroeg video computerschermen ( begin 1970 of zo ) die gebruikt individuele logische poorten , zonder CPU . Een reden voor het ontwikkelen microprocessors was het aantal elektronische componenten die nodig verminderen en te vereenvoudigen in een terminal . Op dat moment , de meeste terminals wel verbindingen met mainframe computers en had een groene of gele monitor. Een ander kenmerk is dat terminals gecommuniceerd met de computer met behulp van een seriële poort . Vaak was het bekende RS - 232 seriële interface. IBM-systemen , aan de andere kant , gecommuniceerd met behulp van een coaxiale kabel met behulp van IBM's SNA protocol.

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe te Beperk het aantal ontva…
·Kan ik Filezilla Run op mijn L…
·Hoe te bespoedigen een FTP Tra…
·Hoe maak je een Big bestand of…
·Hoe je FTP Transfer Stop 
·Hoe maak je een Telnet- sessie…
·FTP Transfer Tutorial 
·Hoe je FTP bestanden met Windo…
·Hoe om bestanden te uploaden n…
  Related Articles
De aard van de Wireless Security Threats…
Wi- Fi Router Types 
Wireless Router Beveiligingstypen 
Hoe te wijzigen Nat Soorten over Belkin …
Typen draadloze netwerken 
Soorten Wireless Adapters 
Soorten ASUS Wireless Security 
Soorten Wireless Systems 
Soorten Wireless LAN Technologies 
  Netwerken Articles
·Hoe te VeriSign Delete 
·WAN Data Link Protocol 
·Hoe te configureren routingprotocollen 
·Hoe stel ik een PPPoE op mijn computer? 
·Hoe maak je verbinding een T1 een Netgea…
·Hoe kan ik iemand blokkeren van Mijn Lin…
·Hoe te kopiëren en plakken Met Citrix 
·Hoe maak je een statisch IP-adres verber…
·Hoe Pick Up Wireless Network Signalen Me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com