Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe te Ethernet Install
Voor het instellen van een thuis-of bedrijfsnetwerk moet je ofwel een draadloze verbinding met elke computer of een bekabelde verbinding . Hoewel andere bedrading opties, zoals glasvezelkabels zijn beschikbaar , Ethernet-kabels zijn de meest - gebruikte bekabelde methode voor computernetwerken . Een Ethernet-netwerk installeren is niet moeilijk , is er slechts een paar minuten op te zetten . Zodra een Ethernet-netwerk is gemaakt , kunnen netwerkbronnen zoals opslag , printers en een internetverbinding gemakkelijk worden gedeeld . Wat je nodig hebt
Ethernet -router
Ethernet-kabels ( Cat5 , Cat5e of Cat6 aanbevolen ) op Ethernet- uitbreidingskaart ( voor elke computer die niet beschikt over een ingebouwde Ethernet -poort ) op Anti - statische polsband ( voor het installeren van uitbreidingskaarten ) op Twitter Phillips schroevendraaier ( voor het installeren van uitbreidingskaarten )
Toon Meer Aanwijzingen
voorbereiden Computers
1

Sluit elke computer die moet een netwerkkaart geïnstalleerd in het en haal de stekker . Zetten op een anti - statische polsband , schroef de schroeven aan de linker zijpaneel van de behuizing van de computer op zijn plaats en verwijder het paneel . Kopen van 2

Leg de computerkast op zijn rechterzijde , zodat u gemakkelijker toegang hebben tot de moederbord. Zoek de uitbreiding van havens in de linkerbenedenhoek van het moederbord en kies een van de netwerkkaart te installeren in .

Schroef 3 de enige schroef die de poort aan de achterkant van de computer op zijn plaats die overeenkomt met de uitbreiding poort die u wilt gebruiken . Verwijder het afdekplaatje , laat de netwerkkaart in plaats boven de uitbreiding van de haven .
4

Druk stevig op de netwerkkaart aan de metalen connector volledig in te voegen in de uitbreiding van de haven . Gebruik de schroeven die u hebt verwijderd van de haven deksel op de netwerkkaart vast te zetten . Zet de computer rechtop en plaats het linker zijpaneel en de schroeven .
5

Sluit de computer in en start het. Het besturingssysteem zal de netwerkkaart automatisch te detecteren , het installeren van de software die nodig is voor de kaart te bedienen .
6

Herhaal dit proces op alle andere computers met een netwerkkaart geïnstalleerd.

installeren van de Ethernet -netwerk

Place 7 de router die u wilt gebruiken voor uw netwerk op een stabiel oppervlak . Als u verbinding maakt het netwerk met het internet , moet de router worden geplaatst in de buurt van de modem die is geïnstalleerd door uw internetprovider .
8

afrollen een Ethernet-kabel voor elke computer die verbinding maken met het netwerk . Meet de afstand van elke computer op de router als u niet zeker weet wat lengte van de Ethernet-kabel aan te kopen , aangezien kabellengtes kan variëren van zes meter tot 100 meter of meer .

Plug 9 ene uiteinde van elk Ethernet- kabel in de computer dat het zal aansluiten op . Gebruik de speling in de kabel om de kabel langs de vloer , waardoor het dicht bij de vloer om struikelen te voorkomen . Gebruik een nietpistool , kabelgeleider stroken of tapijten en meubels tot de kabels zijn plaats te houden .
10

Steek het vrije uiteinde van elk Ethernet- kabel aan op de router . Als je gaat om een internetverbinding te delen via het netwerk , de stekker van de modem in het gebruik van de modem -poort op de router ook. Sluit het netsnoer voor de router en zet hem aan .

Wacht 11 terwijl de computers herkennen de netwerkverbinding en de instellingen configureren . Als de computers een oudere besturingssysteem je kan hebben om de "Network Setup Wizard " in het Network Settings gedeelte van het configuratiescherm om netwerkinstellingen te voltooien draaien . Herstart de computer na het uitvoeren van de wizard om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat is Ethernet Vertraging ? 
·Hoe Ethernet kaarten werken ? 
·How to Set Up een Home LAN Met…
·Wat zijn Cat 5 Ethernet -kabel…
·Hoe te vertellen als uw Ethern…
·Toshiba Computers en Ethernet …
·Wat is Dual Gigabit Ethernet L…
·Hoe u uw Ethernet- adres te vi…
·Ethernet - naar - Fiber Adapte…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te bewaren Draadloos internet aanges…
·Hoe te vertellen wat Service U Have Met …
·Hoe om uw computer koppelen aan een ande…
·Hoe u uw MTU Test in DOS 
·Hoe maak je een router te gebruiken als …
·Hoe kan ik een Linksys Router Maak een S…
·Hoe kan ik een database-gestuurde websit…
·Hoe gratis draadloze verbinding Get 
·Kan ik Haak Twee Computers Samen & Muzie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com