Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Ethernet /IP -protocollen
Ethernet /IP is de algemene term voor de Industrial Ethernet protocollen , die de toepassing van Ethernet protocollen inschakelen voor netwerken in industriële omgevingen . Deze sites zijn over het algemeen harder omgevingen dan de traditionele kantoorlocaties voor Ethernet . Industriële netwerken ontwikkeld in een aparte richting van standaard netwerken , en Ethernet /IP is een poging om de uiteenlopende technologieën van Ethernet- en industriële netwerken trouwen . Sites industriële

De toepassing van netwerken in industriële omgevingen ontwikkelde een andere terminologie aan die van kantoortoepassingen . Waar de traditionele commerciële toepassing spreekt van "cliënt " - de verzoeker - en " server " - de responder - industriële netwerken model een meester-slaaf relatie tussen de correspondenten . In deze terminologie , de meester is de controller en de slaaf is een gecontroleerde apparaat , zoals een draaibank of een CNC machine . Slaven ook sensoren die weer melden bij de kapitein op de huidige status van de vervaardiging of van processtromen in de utiliteitsbouw toepassingen .
Beheer

De Ethernet /IP -systeem is bedacht door Rockwell Automation in 2001 . Het bedrijf voorbij het ​​beheer van het protocol bij de Open DeviceNet Vendors Association ( ODVA ) . Dit is een vereniging van gebruikers en producenten van industriële netwerken . De ODVA bevordert het Common Industrial Protocol ( CIP ) en Ethernet /IP vormt een onderdeel van deze suite van protocollen . De belangrijkste communicatiesystemen gesponsord door de ODVA zijn ControlNet , DeviceNet en CompoNet . Dit zijn allemaal netwerken stapels gemaakt voor industriële sites en kan communiceren met de Ethernet- protocollen voor het vervoer media via het Ethernet /IP-protocollen .
Organisatie

De ODVA - geprefereerde networking-toepassingen maken gebruik van Ethernet -technologie door het zitten op de top van het TCP /IP protocol stack . TCP /IP staat voor Transmission Control Protocol /Internet Protocol . De lagen in dit protocol stack brug tussen DeviceNet , ControlNet en CompoNet op applicatieniveau omlaag naar Ethernet op de datalink -en fysieke lagen . TCP /IP pakketten creëert CIP data die vervolgens worden omgezet in Ethernet frames voor transport . De transport - laag van het TCP /IP zijn ook in staat om een verbinding met externe computers , doorgeven van gegevens via het Internet via de adressering normen gedefinieerd in het Internet Protocol .
Rechtvaardiging

de goedkeuring van de Ethernet-standaarden voor industriële toepassingen geeft deze sites ten behoeve van interoperabiliteit met office systemen en Internet applicaties . De Ethernet -protocollen zijn goed ontwikkeld en worden voortdurend beoordeeld en verbeterd door het Institute of Electrical and Electronics Engineers ( IEEE ) . Het Common Industrial Protocol is in staat om te profiteren van deze derden onderzoek en ontwikkeling door middel van de inzet van Ethernet /IP .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe kan ik Windows XP Ethernet…
·Hoe te verbinden Dial - Up Int…
·Hoe te schakelen van een Toshi…
·Hoe je meerdere apparaten aans…
·Hoe u Windows 98 Get om Ethern…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe maak je een Ethernet- kaar…
·Hoe maak je verbinding een Fas…
·Verschil tussen Ethernet PCI A…
  Related Articles
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
802.11 Beveiligingsprotocollen 
Wlan Beveiligingsprotocollen 
GSM MAP Protocollen 
IEEE 802.15.4 protocollen 
Soorten Wireless Protocollen 
WEP-beveiliging Protocollen 
Mobiliteitsmanagement Protocollen 
MiWi Protocollen 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een Dell Axim X5 …
·Wat zijn de oorzaken Mijn draadloze verb…
·Hoe maak je verbinding met een USB-modem…
·Snelste te Langzaamste Internetverbindin…
·Hoe kan ik Block Real VNC Connections ? 
·Hoe maak je een computer verbinding make…
·Wat is TFTP in Netwerk ? 
·Hoe maak je een Siemens Gigaset SE567 In…
·Hoe maak je een Nokia mobiele telefoon t…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com