Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Definieer Ethernet -kabel
Als u probeert om het opzetten van een netwerk of uw computer verbinding met het internet zonder een draadloos signaal , heb je waarschijnlijk een Ethernet-kabel nodig . Hoewel dit misschien een onbekende term voor veel mensen in deze tijd van draadloze technologie te bewijzen , Ethernet-kabels zijn gemeenschappelijk en gemakkelijk verkrijgbaar bij alle hardware -of computerwinkel . Cat 5 kabel

" Ethernet -kabel " is de naam voor netwerkkabels zoals Cat 5 , Cat 5e en Cat 6 , waarbij " de Kat " staat voor categorie . Ze worden gebruikt voor het aansluiten van computers en servers in de netwerken en het internet . Ze worden ook gebruikt voor andere, zoals videosignalen en telefoonlijnen . Ze bestaan ​​uit vier paar draden , elk paar in elkaar gedraaid , alle ondergebracht in dezelfde mantel . Typische Cat 5 kabels signalen op 100 MHz , en Cat 6 kan zenden op 250 MHz .
Differentieel Signalering

ethernetkabels
gebruiken differentiaalmeldzone om het signaal schoon van houden interferentie van externe bronnen . Elk paar draden draagt ​​een signaal . Het verschil tussen de spanning van de twee draden staat voor de feitelijke gegevens. Deze manier, als een externe bron van elektrische of magnetische interferentie veroorzaakt schommelingen in de draad , doet zij dit even in beide . Het verschil blijft hetzelfde , en het signaal kan worden teruggewonnen aan het ontvangende eind ruisvrije .
Connectors

De uiteinden van een Ethernet-kabel worden beëindigd met pluggen genoemd 8P8C modulaire stekkers , al kunt u ze kennen als RJ - 45 . Ze lijken op de pluggen die een land-line telefoon aansluiten , behalve dat ze zijn iets breder om meer draden tegemoet . De connector is een doorzichtige plastic blok met een kleine grendel . De vier aderparen binnen zijn kleur gecodeerd blauw , oranje , groen en bruin , met een draad een effen kleur en de andere wit met een gekleurde streep .
Connector Normen

8P8C modulaire stekkers hebben acht geleidende draden die in een rij . De toewijzing van de draden om leads komt in twee standaard rassen genaamd T568A en T568B . Het enige verschil tussen beide regelingen is dat de oranje en groene draad paren handel plaatsen . In beide , een lood op een connector gaat naar dezelfde voorsprong op de andere connector , zodat u beide soort kabel door elkaar te gebruiken . Als u uw eigen kabel draad , zorg ervoor dat u dezelfde standaard te gebruiken op beide uiteinden .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet Contr…
·De lengte van een standaard Et…
·Hoe installeer ik een interne …
·Wat is een Ethernet- aansluiti…
·How to Get Ethernet te werken …
·Hoe kan ik een printer rechtst…
·Hoe maak je een hub installere…
·Hoe Hook Up een Netgear Ethern…
·Hoe het opzetten van een Ether…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
Hoe te Connect Wireless Cable Router 
Hoe maak je een Sky Wireless Router met …
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Domain Name Van een IP 
·Wat is PPP terugbellen ? 
·Hoe kan ik mijn Desktop zoeken op mijn l…
·Hoe u uw draadloze thuisnetwerk beveilig…
·Hoe kan ik een 802.11G WLAN USB Adapter …
·Het creëren van een website voor beginn…
·Hoe een Actiontec Verizon FiOS Router Be…
·Hoe maak je een grafiek in een Google Sp…
·Definitie van een WAN-minipoort 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com