Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe Hook Up Belkin Wireless Internet
De Belkin router kunt u het opzetten van een draadloze internetverbinding in uw huis of kantoor om gebruikers bestanden delen en een breedband internetverbinding met hun computers laten zonder gebruik van kabels . Bij gebruik van een router , heb je toegang tot bestanden , harde schijven , printers en cd /dvd-stations op elke computer in het netwerk . U kunt een Belkin draadloze router in te stellen in een paar minuten . Instructies

Plaats 1 de router naast uw Internet modem met de antennes omhoog . Zoek de netwerkkabel die de modem en de computer verbindt . De uiteinden van de kabel eruit als een telefoon stekker. Trek de stekker los van de achterkant van uw modem en plug deze in een grijze poorten op de achterkant van de router . Deze poorten worden genummerd 1 , 2 , 3 en 4 . Kopen van 2

Zoek de netwerkkabel . Een netwerk kabel is meegeleverd in de doos toen u de router hebt gekocht . Sluit het ene uiteinde van de netwerkkabel in de gele poort op de achterkant van de router en sluit het andere uiteinde in de achterkant van uw modem .

Plug 3 in de modem netsnoer aan op een stopcontact . Wacht 60 seconden voor het modem op te starten . Steek de router voeding in de zwarte poort aan de achterzijde . Steek het andere uiteinde van de voeding in een stopcontact .
4

Wacht 20 seconden voor de router te starten . Zorg ervoor dat de " bedraad " en " router "-iconen op het display aan de voorzijde van de router worden in blauw verlicht . Als ze niet , controleer alle aansluitingen .
5

Sluit alle geopende programma's op uw computer . Schakel alle firewall-software . Zoek het pictogram van de firewall die u in de System Tray gebruiken door de klok in de onderste hoek rechts van het scherm . Klik met de rechtermuisknop op en kies "Exit ". Sluit de anti - virus software op uw computer op dezelfde manier .
6

Plaats de router installatie-cd die bij de router is geleverd in het cd -station op uw computer . De Setup Assistant zal automatisch starten en u zult het op het scherm van uw computer binnen 15 seconden te zien . Klik op "Go " om de set te starten . Als de cd niet automatisch start , klikt u op "Start ", " Computer " en dubbelklik op het bestand met de naam " SetupAssistant . "

Klik 7 het selectievakje rechts van de pijl om te bevestigen dat u de verbinding installatiestappen hebt voltooid en klik vervolgens op de " Begin " knop onderaan . Klik op ' Next ' en de configuratie-assistent zal beginnen om uw router te configureren . U krijgt een vooruitgang scherm te zien als elke stap is voltooid . De Setup Assistant zal naast de netwerkinstellingen van uw computer te onderzoeken om de informatie die nodig is om de verbinding van de router met het internet te voltooien verzamelen . De Setup Assistant zal de hardware aansluitingen te controleren .

Naam 8 het draadloze netwerk . De Setup Assistant wordt de standaard draadloze netwerknaam van uw netwerk te tonen . U kunt de standaardnaam gebruiken of het veranderen in iets anders dat is uniek . Noteer de naam van het netwerk voor toekomstig gebruik . Klik op " Next " om verder te gaan .
9

Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw Internet-account indien nodig. Selecteer uw land in het drop-down box . De Setup Assistant zal naast de router configureren door het verzenden van gegevens naar de router en opnieuw te starten . Wacht op de instructies op het scherm . Gebruik geen kabels of uitschakelen van de router niet los tijdens dit proces . De Setup Assistant volgende controleert uw internetverbinding . U zult zien dat " Gefeliciteerd " op het scherm wanneer de router verbinding maakt met het internet succes .

Previous: Next:
  routers
·Hoe Set Up Linksys voor DSL 
·Hoe krijg ik Online Met Tomato…
·Wat is het verschil tussen een…
·Verschil tussen Gateway & Rout…
·Hoe de WEP Passkey zoeken op e…
·Hoe te programmeren een Primus…
·Een extra computer problemen v…
·Hoe kan ik inschakelen Gaming …
·Wat is de Gaming Mode op een D…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de Ethernet -kaart verbinding Bepaal…
·Hoe vindt Canonical Tags 
·Het automatisch laden Password Protected…
·Hoe te IIS installeren op XP Home SP3 vo…
·Wat is een PXE boot server? 
·Hoe te Remote Access naar My Computer Bl…
·Hoe maak je een PC inbelmodem Installeer…
·Nadelen en voordelen van Computer Networ…
·Hoe je het pad Start Toward MCSE certifi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com