Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Wat is het Tomato Wireless Router ?
De standaard firmware voor vele draadloze routers werkt goed genoeg, maar is niet noodzakelijk efficiënt en makkelijk te gebruiken . De firmware vervangen in een router met een programma van derden is een geavanceerde techniek die prestaties , gebruiksgemak en flexibiliteit kunnen verbeteren . Tomaat is vervanging firmware voor een aantal algemeen beschikbare draadloze routers . Het vereist weinig middelen en biedt een verbeterde gebruikerservaring en meer flexibele verbindingen . Kenmerken

Tomato firmware
een grafische gebruikersinterface voor compatibele routers , alsmede een monitor bandbreedte tonen . Het maakt het ook mogelijk om draadloos distributiesysteem en draadloze client -modi te gebruiken , verhoogt de grenzen maximale peer-to - peer- verbindingen en biedt meer vooraf toegangsbeperkingen . Routers draaien Tomaat in staat zijn van het runnen van custom scripts . Ze kunnen ook worden benaderd via SSH of Telnet en zorgen voor een wireless site survey dat naburige netwerken laat zien .
Compatibiliteit

Niet alle routers werken met tomaat . Dit op Linux gebaseerde firmware werkt alleen op routers al gebruik van een Linux distributie en Broadcom onderdelen , zoals met Linksys WRT -serie ; Buffalo WHR , WZHH en WBR -serie , en Asus WL500 -serie routers . Tomaat werkt goed op veel oudere routers , maar kan niet werken op nieuwere modellen . Meest compatibele routers zullen de belangrijkste versie van Tomato draaien zonder problemen , maar de Buffalo WHR - G125 router vereist een eigen alternatieve versie . De Tomato firmware wordt geleverd als een zip- archief met BIN -bestanden voor verschillende router modellen .
Installatie

Alvorens Tomaat op een router , reset de router aan fabrieksinstellingen via het administratie menu , of door de reset- knop ingedrukt te houden gedurende tenminste 30 seconden . Sluit een computer aan op de router via een bekabelde verbinding en een LAN-poort . Schakel alle draadloze adapters en firewalls op de PC om interferentie met de aansluiting te voorkomen . Open beheerpagina van de router in een moderne browser , en kies vervolgens in het menu firmware upgrade . Selecteer het juiste BIN -bestand voor de router model . Laat de computer totdat de router klaar is met het bijwerken en sluit de browser met behulp van de standaard-adres vervolgens : http://192.168.1.1 . De router zal herstarten met Tomato firmware geïnstalleerd en een standaard login van root /admin .
Waarschuwing

nieuwe firmware installeren op een router kan de router onbruikbaar als de router is niet compatibel met het nieuwe programma of iets onderbreekt de installatie . Controleer de compatibiliteit router voordat u Tomaat . Probeer nooit om nieuwe firmware via een draadloze verbinding toe te voegen . Sluit altijd alle andere dan het hoofdvenster van de browser -programma's , omdat deze programma's de installatie kunnen verstoren .

Previous: Next:
  routers
·Hoe te wijzigen naar Silver Ba…
·Hoe maak je een WRT54GS unbric…
·Hoe de DNS Nummers op mijn Net…
·Een computer aansluiten Router…
·Hoe de Key Code zoeken voor ee…
·Hoe maak je een router Antenne…
·Hoe kan ik een Linksys 3102 Un…
·Hoe maak je verbinding een DSL…
·Hoe je netwerk op Cisco System…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een WEP- code zoeken 
·Hoe maak je een bus netwerk op te bouwen…
·Hoe u een PC in een Internet Server 
·Hoe je Tijdelijk uw Facebook account dea…
·Hoe te halen My WiFi netwerknaam 
·Hoe Network Met Cross Over Kabels 
·Hoe u uw huis Computer Network 
·Manieren om Ossenhaas Steaks Bereid 
·Hoe maak je een Ethernet- Cord Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com