Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Waarom Routers Slow LAN
Routers zijn ontworpen om meerdere apparaten aansluiten op een enkele internetaansluiting . Terwijl routers zelf niet vertragen uw verbinding door ontwerp , bepaalde functies , kunnen omgevingsfactoren of instellingen vertragen uw internet snelheden - met name draadloze snelheden . Draadloze snelheden kan overal vertragen van 20 tot 40 procent . Afstand

Hoe verder u van een router , hoe zwakker je signaal . Dit geldt voor bedrade en draadloze verbindingen . Met draadloze verbindingen , het is gewoon een kwestie van hoe ver het signaal kan bereiken , de meeste routers geen draadloze signalen meer dan een paar honderd meter te verzenden , tenzij u een signaalversterker of extra toegangspunten in uw huis . Met bekabelde verbindingen , het gaat over de lengte van uw Ethernet -kabel - je moet nooit gebruik van een netsnoer langer dan noodzakelijk . De maximale lengte voor meer Ethernet -kabels is 100 meter , of meer dan 320 meter.
Interferentie

meer een kwestie voor de draadloze apparaten op uw thuisnetwerk , interferentie met het draadloze signaal wordt het signaal degraderen en vertragen uw draadloze verbinding . Interferentie kan afkomstig zijn van fysieke grenzen , zoals muren , meubels of andere voorwerpen . Het kan ook afkomstig zijn van andere draadloze signalen , bijvoorbeeld van uw mobiele telefoon , uw magnetron of babyfoons in uw huis .
Meerdere apparaten

router kunt u meerdere apparaten toevoegen aan uw netwerk . De standaard huis draadloze router voegt ondersteuning toe voor vier Ethernet-kabels en alle draadloze apparaten - met inbegrip van andere computers , spelcomputers en tablets in uw huis . Hoe meer apparaten met behulp van je verbinding , hoe trager gaat worden vanwege de beperkte bandbreedte en snelheden uw verbinding . Bovendien zal draadloze apparaten dichter bij de router een betere snelheid dan degenen hebben verder weg . U kunt bezuinigen op deze door het loskoppelen van apparaten die niet in gebruik zijn .
Router Model en functies

In sommige gevallen komt het enkel neer op uw werkelijke router . Als uw router een aantal jaren oud zou kunnen worden met behulp van een tragere technologie dan nieuwere connecties aankan . Algemeen de minst dure router gaat een slechtere kwaliteit en snelheid hebben . Bij het winkelen rond voor een router , zorg ervoor dat je niet alleen kijken naar de afzet op de doos , maar ook het lezen van reviews en het vinden van tests die de router werksnelheid geven .
Router Settings

Soms instellingen van uw router kan vertragen uw internetverbinding . Het draadloze kanaal veranderen kan bezuinigen op interferentie ; met minder storing uw verbinding is meer responsief. U kunt ook handmatig instellen van de Maximum Transfer Unit , of MTU , naar een ander nummer dan de standaard 1500 om problemen op te lossen . 1492 , 1462 en 1400 zijn alle gangbare waarden . De website Expedient biedt een MTU -test voor het bepalen van uw beste prijs op hun website .

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je een draadloze lapt…
·Hoe te DCHP uitschakelen op ee…
·Hoe je Linksys Wireless Router…
·Hoe te dwingen uw router te ge…
·Hoe maak je een Lost Router Pa…
·Hoe je poorten op een DSL Rout…
·Hoe Hook Up een Linksys Vier S…
·Heeft een Cisco Router Noodzaa…
·Hoe het opzetten van de Netopi…
  Related Articles
Hoe je twee draadloze routers 
Hoe je draadloze routers Bridge 
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Over draadloze routers 
Linksys Wireless Routers Informatie 
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Hoe je 2 draadloze routers Bridge 
Hoe je draadloze routers gebruiken met S…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van de HL- 2170W Met ee…
·Hoe te Plaats een afbeelding in een HTML…
·Graboid Vs . Netflix 
·Hoe te Conference Lines Met Skype Vervan…
·Hoe te verbinden Twee Thuis Computer Sam…
·Hoe maak je een Secure Virtual Tunnel Cr…
·Hoe het opzetten van een IP-adres en Sub…
·Home Network Diagnostics & Monitoring Sp…
·Zero Kennis Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com