Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe kan ik een Sapphire Radeon 4850 CrossFire videokaart installeren
CrossFire is AMD's gelijk aan SLI-technologie van nVidia . Hiermee kunt u maximaal vier grafische kaarten in uw computer op hetzelfde moment aanzienlijk te verbeteren de prestaties . Beide grafische kaarten moet identiek zijn voor dit te laten werken te zijn . Installeren van de twee Sapphire Radeon 4850 grafische kaarten is niet anders dan het installeren van een andere paar grafische kaarten van ATI . Echter , de Sapphire Radeon 4850s zijn beschikbaar in zowel 512 MB ​​en 1024 MB versies . Voor CrossFire te werken , moet u twee dezelfde kaarten hebben . Wat je nodig hebt
2 identieke Sapphire Radeon 4850 videokaarten Pagina 2 PCI - Express slots
1 ATI CrossFire bridge
750 - watt of beter voeding
kruiskopschroevendraaier
< br > Toon Meer Aanwijzingen
1

Download de nieuwste ATI Catalyst drivers van de website van AMD's ( zie bronnen ) . Zorg ervoor dat u de juiste drivers downloaden voor uw besturingssysteem . Vergeet niet dat je nodig hebt 64 - bit drivers voor een 64 - bits systeem , en 32 - bit drivers voor een 32 - bits systeem . Kopen van 2

Un - installeren van uw bestaande grafische kaart drivers . Open het menu Start en klik op ' Configuratiescherm'. Klik op " Een programma verwijderen . " Blader omlaag in de lijst met geïnstalleerde programma's en vind de stuurprogramma's voor uw bestaande grafische kaart . Dit zal iets als " ATI drivers " of " nVidia drivers " zijn - als u een GeForce -kaart geïnstalleerd . Dubbelklik op de chauffeur en gaan door het verwijderen . Schakel de computer uit nadat de drivers zijn verwijderd .
3

Haal de computer uit het stopcontact , stekker van de monitor kabel en verwijder de dekking van het geval . Verwijder de bevestigingsbout op de L - vormige beugel aan de achterkant van de bestaande grafische kaart . De grafische kaart is gemakkelijk te herkennen , omdat het is wat uw monitor worden aangesloten op . Verwijder eventuele interne zes - of acht - pins stroomkabels aangesloten op de grafische kaart . Til de grafische kaart en plaats deze veilig in een anti - statische zak .
4

Verwijder de L - beugel aan de achterkant van het tweede PCI - Express slot door de schroef en naar buiten te trekken van de het geval . Steek de twee Sapphire Radeon 4850s in de beschikbare PCI - Express slots en plaats de schroeven .
5

Bevestig de ATI CrossFire bridge aan op de connectoren aan de zijkanten van de grafische kaarten . Er zullen twee connectors steken aan de zijkanten van de kaarten . U kunt de brug past op een van deze twee aansluitingen . Het is onmogelijk om onjuiste verbinding . De reden dat er twee beschikbare zodat maximaal vier grafische kaarten met de in een keten . Bevestig de PCI - Express power connectors en zet de zaak te dekken terug op je computer . Sluit de kabels . U kunt het scherm in een van de grafische kaarten aansluiten .
6

Start de computer op en log in op Windows . Voer het driver installatie programma dat u eerder gedownload . De drivers installeren met de standaardinstellingen en start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te Overclock een NVIDIA 88…
·Hoe maak je een SD-kaart te ge…
·Doet een DDR3 grafische kaart …
·Kunt u gebruik maken van een g…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·De beste videokaart voor Gamer…
·Hoe de grafische kaart Model D…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een videokaart Kie…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Cookies bekijken op een Mac -comp…
·Hoe kan ik prestaties van de Dell Inspir…
·Soorten Electronic Boards 
·Hoe maak je een Logitech Bluetooth Toets…
·Hoe maak je een HP 2200 Demonteer 
·Hoe om gegevens van een Micro SD-kaart t…
·Compaq 6710b Laptop Specs 
·Hoe je problemen met een HP Docking Stat…
·Hoe om water te verwijderen uit een iMac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com