Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Afdrukken vanaf een iPad zonder iCloud
Op alle mobiele apparaten , Apple bevat standaard programma's en functies , zoals iCloud , de online opslag-en back-up service , en AirPrint , zijn draadloze printservice . Men hoeft niet de andere vereist . Op een iPad kunt u draadloos printen naar elke AirPrint - compatibele printer met Wi - Fi- en AirPrint - iCloud niet in de vergelijking helemaal . Controleer Printercompatibiliteit

Niet alle draadloze printers ondersteunen AirPrint , zodat het afdrukken vanaf uw iPad is minder over welke functies de iPad heeft dan over welke functies uw printer . Om te garanderen dat je zult in staat zijn om af te drukken vanaf uw iPad naar uw printer draadloos , raadpleegt u de documentatie van uw printer of de lijst met AirPrint - compatibele printers op de website van Apple . AirPrint is compatibel met printers van bijna alle grote fabrikanten , maar de functie kan verschillen van model tot model .
Update iOS

Apple
raadt het uitvoeren van de nieuwste beschikbare versie van iOS voor uw iPad voordat u start met AirPrint . Zoals het iOS wordt bijgewerkt , zijn bekende bugs aangepakt door Apple . Om de iPad te werken , sluit hem aan op uw computer met de meegeleverde USB -kabel en start iTunes . ITunes scant uw iPad en bepaalt of nieuwere iOS software bestaat. Als uw iPad is aangesloten op het internet , kunt u op " Settings ", kies " General " en vervolgens op " Software-update " om te zoeken naar een nieuwe versie van iOS .
Printerinstellingen

Nadat de printer is geconfigureerd op uw netwerk , opent u de printerinstellingen op de computer en controleer of AirPrint is ingeschakeld . De meeste AirPrint - compatibele printers een tabblad voor AirPrint of een vakje waar u de dienst kunt activeren of deactiveren . Het specifieke scherm waar u deze instelling te vinden verschilt van printer tot printer . Raadpleeg de documentatie van de printer of de website van de fabrikant voor specifieke instructies voor AirPrint inschakelen .
Printer selecteren

Als uw printer is online en verbonden met het Wi - Fi-netwerk , je kan rechtstreeks afdrukken naar de printer draadloos vanaf uw iPad . Bevestig de iPad is aangesloten op hetzelfde Wi - Fi-netwerk en open vervolgens elke app die AirPrint ondersteunt . Safari , Mail, Notities en foto's ondersteunen AirPrint en vele apps die u kunt downloaden van de App Store ondersteunen ook de functie . Selecteer de inhoud die u wilt de " Print "-knop , die soms is gevestigd in het menu Delen te drukken en vervolgens op . Selecteer uw printer , selecteert u het aantal exemplaren en tik op " Print " weer .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe Hook Up -mail op Pandigita…
·Wat doet de lichtsensor op de …
·Hoe je Archos 705 Gebruik 
·Hoe je films toevoegen aan een…
·Hoe kan ik een laptop naar een…
·Het importeren van een CSV- li…
·Hoe maak je verbinding een And…
·Problemen oplossen voor de Pen…
·Archos 605 WiFi Specificaties 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een externe harde schijf Veeg…
·Hoe te verbinden van een laptop met een …
·Hoe te sluiten Yahoo! E-mail op een iPad…
·Hoe een printer delen 
·Hoe maak je een 555 Circuit Design 
·Hoe maak je een Micro Center 2GB Flash D…
·Hoe maak je een CPU Fan Vervang Met een …
·Wat Is Het beëindigen van een Cat5 ? 
·De voordelen van Holografische opslag 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com