Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Hoe een notebook geluidskaart Kies
Het kiezen van een geluidskaart voor uw laptop kan een uitdaging zijn . Met zo'n breed scala van beschikbare technologieën , het sorteren door de namen en nummers kan maken het moeilijk om te weten welke kaart voor u en uw behoeften is . Als u volgen een paar eenvoudige richtlijnen , echter , waardoor de juiste keuze kan veel gemakkelijker . Instructies
1

Bepaal welke interface je zult gebruiken om uw geluidskaart aansluiten op je laptop . De meeste kaarten speciaal ontworpen voor notebooks gebruikt u de CardBus -of ExpressCard -slots , maar veel zal verbinden via een USB- poort in plaats . Kopen van 2

Bepaal het niveau van de geluidskwaliteit die u wilt om eruit te komen van uw kaart . Als je een audiofiel of muziekliefhebber, op zoek naar een kaart die een hoge signaal - ruisverhouding en S /PDIF- ondersteuning heeft . Als je een toevallige luisteraar , dan kun je beter af zult zijn met een mid - range kaart die niet ondersteunt surround sound of digitale uitgang , maar is meer redelijk geprijsd .
3

Koop een kaartje dat de input capabilites die overeenkomen met uw behoeften heeft . Zo zullen muzikanten op zoek naar nummers op te nemen op de weg zeker wilt halen een kaart die een reeks van high - fidelity input jacks en dat steunt 24 bit/96kHz digitale audio heeft .
4

kiezen een kaart met EAX en minstens 5.1 surround ondersteuning als je een gamer bent . Het verschil in milieu- realisme tussen een spel horen via een goede geluidskaart en een middelmatige men is zeer merkbaar .
5

Denk aan de levensduur van de batterij en de rekenkracht van je laptop voordat hij zich op een geluidskaart . Alle van de kaarten zal minimale systeemvereisten zijn , maar een aantal van hen zal aanzienlijk hoger zijn dan anderen, dus zorg ervoor om te controleren of uw systeem de kaart kan gebruiken om zijn volle potentieel .

Look 6 voor kaarten speciaal ontworpen voor hoofdtelefoon te gebruiken als u niet zal worden het aansluiten tot een set luidsprekers . De Echo Indigo IO , bijvoorbeeld , heeft een ingebouwde hoofdtelefoon versterker en een laag geluidsniveau , waardoor het ideaal is voor het beluisteren van muziek of films met hi - fidelity hoofdtelefoon .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe kan ik een 16 - bits ISA G…
·Hoe maak je een DirectX 9 comp…
·Hoe maak je een headset gebrui…
·Hoe maak je een geluidskaart I…
·Sound Card Issues 
·Hoe een Sound Card Driver verk…
·Hoe je geluidskaart drivers te…
·Hoe te weten of uw computer mo…
·Hoe maak je een geluidskaart g…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te openen een Mac Sleutelhanger 
·Hoe te formatteren van een 16 Bit SD Car…
·Doel van de Input Devices 
·Hoe Laptop Batterij prestaties te verbet…
·Hoe te Inkjet Print Head Cleaning Oploss…
·Hoe uw harde schijf optimaliseren in 3 e…
·Hoe to Wire een 12 - V Voltage Regulator…
·Hoe de Ingang resolutie op een HD PVR wi…
·Hoe maak je een Pelican Wireless Network…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com