Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Waarom krijg je een geluidskaart?
Een soort geluid hardware nodig is in elke computer als de gebruiker wil om het geluid af te spelen . De meeste gebruikers besluiten om een geluidskaart te krijgen wanneer de bestaande audio- functies op hun computers niet aan hun behoeften te voldoen . Bijvoorbeeld , kan geluidskaarten zorgen voor een voller geluid en een hoger volume via luidsprekers van de computer . Identificatie

Een geluidskaart is een standalone stuk computerhardware die audiofuncties op een computer. Hoewel de meeste nieuwe computers worden geleverd met geluidskaarten ingebouwd in het moederbord , genaamd onboard geluidskaarten , met behulp van een geluidskaart die los functioneert van het moederbord kan een aantal voordelen hebben . Afhankelijk van het type geluidskaart , zal een of meer input for sound apparaten en kan hetzij binnen of buiten de computer . Externe geluidskaarten zijn ingesloten eenheden die aansluiten op een computer met een koord , vaak USB of Firewire . Interne geluidskaarten zijn chip - gebaseerde eenheden die in een sleuf in het geval van de computer zijn geïnstalleerd .
Voordelen boven Onboard

Geluidskaarten
hebben vele voordelen ten opzichte van onboard geluid . Omdat onboard geluid is voor basis gebruik , dat betekent meestal het heeft beperkte stereo audio kanalen , dat kan frustrerend zijn voor een gebruiker probeert om films of games spelen op de computer die werken met behulp van high - definition meerkanaals audio . De meeste games en films zijn in 5.1 of 7.1 , waarvan een meerkanaals geluidskaart om de audio af te spelen zoals de bedoeling vereist . Een multichannel geluidskaart gebaseerd systeem vereist ook een multikanaals luidsprekersysteem om de audio goed te spelen . In geluidskaart technologie , 5.1 is gelijk aan surround sound , en 7.1 is gelijk aan cinematische audio .
Professionele apparatuur

Een audio- professional kan ook profiteren van het gebruik van geluidskaarten in een studio . Professioneel niveau geluidskaarten kan veel goedkoper dan een full - size opname console , maar kan vaak worden geïntegreerd in een opname console systeem . Geluidskaarten zijn er in vele vormen die variëren van basis- stereo- kaarten aan zeer technische geluidskaarten voor audio professionals en hobbyisten . M - Audio , een divisie van de Avid audio -en video- technologie bedrijf , maakt een aantal goede hardware-apparaten , waaronder professioneel niveau geluidskaarten voor artiesten . Amateur artiesten moeten er rekening mee dat een professionele geluidskaart alleen geeft geen computer de mogelijkheid om op professioneel niveau opnames maken . Een high - end geluidskaart vereist ook voldoende RAM en processorkracht om de geluidskaart en software te draaien zonder fouten of vertragingen .
Overwegingen

krijgen van een geluidskaart kan zijn een probleem als de computer laag op hardware slots draait. In deze gevallen gaan met een geluidskaart die wordt aangesloten op de computer via USB of Firewire kan de beste optie zijn . Als de computer is laag op de locaties aan te sluiten op een externe geluidskaart , kan een USB-of FireWire -hub helpen openen slots te gebruiken voor de externe geluidskaart . Een nadeel van externe geluidskaarten is dat ze vaak hun eigen plug en vereisen buiten de kracht om te lopen . Dit kan lastig zijn voor een gebruiker die een draagbare laptop met de externe geluidskaart .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe te gebruiken Logitech Z Ci…
·Zal een geluidskaart Verbeter …
·Hoe maak je een Echo Darla gel…
·Hoe een Audio Sound Card Wire …
·Hoe je geluidskaart uitgang Op…
·Hoe vind ik Diagnose een slech…
·Hoe maak je een geluidskaart v…
·Hoe kan ik zien of mijn comput…
·Specificaties van de Lenova T6…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
How to Get richtingen op de iPad 
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe je iPad Apps krijgen 
  Hardware Articles
·Het installeren van een DVD-brander op D…
·Hoe de Maintenance resetten op een HP 42…
·Hoe te Refill een Epson R1800 
·AirPort-kaart Compatibiliteit 
·Waar is het serienummer op de ASUS Strik…
·Het automatisch laden van de touchpad op…
·Hoe maak je een moederbord te verwijdere…
·Hoe stel ik mijn nieuwe HP Compaq Comput…
·Routebeschrijving naar Reformat een Sony…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com