Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Hoe schrijf je een geluidskaart
Schrijf audio afkomstig van externe geluidsapparaten op de geluidskaart van een computer met Windows Sound Recorder , een programma dat signalen die via de geluidskaart van de " Line In " jack vangt en dan slaat het bestand op uw harde rijden . U moet uw geluidskaart goed aansluiten op de bron audio-apparaat voor audio-opname te laten plaatsvinden . Audio opnemen van externe apparaten , zoals cassettespelers , VHS , DVD en platenspelers , om de geluidskaart van de computer in minder dan 10 minuten . Wat je nodig hebt
1/8-inch stereo audio kabel
Cassettespeler
Cassette
RCA-to-1/8-inch stereo audio adapter kabel
Stereo receiver
Record speler
Verslag
VHS of dvd-speler
VHS-band of DVD
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak de juiste verbindingen tussen uw bron audio -apparatuur en uw computer geluidskaart. Steek een uiteinde van een 1/8-inch stereo- audiokabel in de " Headphones " -uitgang op een cassette-speler en het andere uiteinde in de " Line Input " -aansluiting op de geluidskaart . Sluit uw platenspeler bijgevoegde rode en witte RCA- kabels in de rode en witte " Phono 1 Input " aansluitingen op de achterkant van uw stereo-ontvanger , draai dan de massakabel op de aarding paal . Steek de rode en witte uiteinden van een RCA-to-1/8-inch adapterkabel in de " Aux Output" -aansluiting op uw stereo-ontvanger of VHS /DVD-speler , en vervolgens de 1/8-inch uiteinde in de geluidskaart " Line Input "jack . kopen van 2

Plaats de bron audio in het weergavetoestel. Plaats uw cassette in het cassettedeck , of een record op plateau van de draaitafel . Selecteer " Phono 1 Input" als ingangsbron op de voorzijde van de stereo-ontvanger . Plaats een VHS- cassette of DVD in uw VHS- of DVD-speler op dit moment .

Lancering Windows Sound Recorder 3 door te klikken op "Start" te typen " Sound Recorder " in het zoekveld en dan is het te selecteren uit de lijst met resultaten die worden weergegeven.

Druk "Play " 4 op het audio-apparaat te starten met navigeren en het opnemen van audio naar de geluidskaart . Kijken naar de niveaumeters op Windows Sound Recorder , en zet de audio bron apparaat volumeknop omhoog of omlaag tot niveaus te bereiken die het dichtst bij 0 decibel zonder knippen of in te gaan op rood .
5

Begin de opname door op Windows Sound recorder " Start Recording "-knop . Druk op " Stop met Opname" toen tevreden met de audio-opname en vervolgens het afspelen op het audio-apparaat .
6

Sla de opgenomen audio door het intypen van een naam voor het wanneer daarom wordt gevraagd , klikt u vervolgens op 'Opslaan'. U kunt nu het audiobestand terug op verzoek of branden op digitale media .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe te bekijken Audio golfvorm…
·Hoe te Speakers aansluiten op …
·Hoe om te achterhalen welk typ…
·Hoe te Capture een geluidskaar…
·Waarom krijg je een geluidskaa…
·Wat is het nut van een geluids…
·Mijn HP Sound Card & USB -poor…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe de geluidskaart drivers vo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met Toughbook 
·Waarom zou een HP Laptop Niet Turn On 
·Voordelen van GVI 
·Hoe maak je een cartridge te vervangen i…
·Hoe verwijder ik een HP SmartBay ? 
·Hoe de Google History Delete op een MacB…
·Hoe kan ik een HP 1012 printer te instal…
·Hoe speel je PS2-games op de PC Gebruik …
·Hoe Computer Cases Pas 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com