Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe te Gooi Broken Kopieer Machines
Broken kopieermachines kan een echt probleem opleveren voor particulieren en bedrijven geconfronteerd met het vooruitzicht van de verwijdering van deze eenheden . Kopieermachines nemen honderden jaren te ontleden in onze stortplaatsen en , als ze ontleden , kunnen uitlogen giftige chemicaliën in de bodem en uiteindelijk in ons drinkwater . Er zijn een paar alternatieven om gewoon gooien uw kapotte kopie machine in de dichtstbijzijnde vuilnisbak . Het zou zelfs mogelijk zijn om een fiscaal voordeel te verkrijgen als je ontdoen van uw machine op de juiste manier en help een goed doel op hetzelfde moment . Instructies
1

Contact lokale scholen en non-profit organisaties en afspraken te maken om je gebroken copiers doneren indien mogelijk . Niet alleen zal een dergelijke donaties houden uw kopieën uit van een stortplaats , kan uw kopieermachine ook helpen de studenten leren over dergelijke elektronische apparaten en krijgen praktische ervaring onderhoud hen. Houd ontvangsten van uw donaties voor mogelijke fiscale besparingen later . Kopen van 2

Contacteer fabrikant van het kopieerapparaat om te zien of het bedrijf een take- back programma . Veel fabrikanten zullen terug te nemen een oude , kapotte machine en recyclen onderdelen en andere onderdelen om geld te besparen , terwijl ook het verminderen van de hoeveelheid materiaal die maakt zijn weg naar onze stortplaatsen .
3

Contacteer een elektronisch afval recycling center . Dit zijn speciale centra die kopieerapparaten en andere vormen van elektronisch afval recyclen . Zorg ervoor dat het e-waste centrum u te maken met de elektronische Recycler 's Belofte van True Stewardship , dat garandeert dat het een echte elektronische recycler heeft ondertekend . U kunt e-waste recycling- centra te lokaliseren in uw staat te doen wat online onderzoek .

Phone 4 met uw plaatselijke reinigingsdienst als u niet in staat om uw machine te doneren zijn of eventueel containerparken zijn niet beschikbaar in uw regio . Uw plaatselijke reinigingsdienst zouden weten van de plaatsen waar uw oude kopieermachine kan worden gedoneerd of gerecycleerd , of ze kunnen elektronisch afval op speciale momenten of plaatsen te accepteren .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe te repareren van een defec…
·Scannen Meerdere foto's tegeli…
·Barcode Scanner Usage Tips 
·De nadelen van het gebruik van…
·Hoe maak je een Fellowes HRL 1…
·HP Scanjet 6200C Specificaties…
·Soorten Optische stations 
·Installatie voor een HP Scanje…
·Hoe een HP Scan Kopiëren naar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Notebook Optical Mouse P…
·Interne componenten van een laptop 
·Hoe de driver voor Windows ME op een Lex…
·Hoe een thin client -server configureren…
·Hoe maak je een iSight -stuurprogramma i…
·De Logitech G500 vs de Mamba 
·Problemen met een Hewlett - Packard C610…
·Hoe maak je een Mac- computer klaar voor…
·Hoe de CPU upgrade op een ASUS P5B - VM …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com