Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe een scanner in Vista Voeg
Voeg een scanner om Windows Vista op een van twee manieren : lokaal of via een netwerk . Een scanner toevoegen plaatselijk is de meest voorkomende , het betekent dat de scanner alleen werkt op een computer . Het toevoegen van een scanner een netwerk zijn meerdere computers toegang tot de scanner zal tegelijkertijd . Instructies
Het toevoegen van een scanner Lokaal
1

Sluit de scanner aan op uw computer door de stekker USB- kabel van de scanner in de USB- poort op uw computer . Desktop computers hebben van oudsher hun USB-poorten op de achterkant van de monitor of op de toren . Laptops hebben meestal hun USB-poorten aan de zijkant van de computer . Kopen van 2

Laat Windows Vista om de noodzakelijke stuurprogramma's voor de scanner te installeren . Een beheerder goedkeuring box zal verschijnen met de vraag of u wilt doorgaan . Klik op "Toestaan ​​" om verder te gaan met het installatieproces .
3

Volg alle opdrachtprompts keer installatie begint . Dit varieert van scanner scanner op basis van de producent . Sommige scanners zal de computer doet al het werk automatisch , zullen anderen je door een proces van klikken verschillende prompts . Sommige scanners vereisen dat u de meegeleverde installatie- schijf te plaatsen , en anderen kunnen zelfs heb je de scanner stekker uittrekken en opnieuw
4

Start de computer opnieuw , indien hierom wordt gevraagd door de installatie venster op uw scherm . Zo niet , klik dan op " Exit" als je eenmaal klaar bent met het installeren van de scanner aan op uw computer .
Het toevoegen van een scanner bij een netwerk
5

Locate model en de fabrikant van de scanner naam . U zult deze informatie nodig om verbinding te maken met de juiste scanner netwerk .
6

uw computer openen op het bureaublad , en ga naar het menu 'Start' in de linkerbenedenhoek van uw scherm . Klik om het menu te openen , en vind "Netwerk " in de rechter zijbalk . Selecteer het.
7

zoeken model en de fabrikant van uw scanner in de lijst met opties . Het aantal scanners op de lijst zal het aantal mogelijke netwerken computer is opgespoord . Als uw computer netwerk de juiste scanner niet herkent , raadpleeg de fabrikant handleiding van de scanner om te zien hoe dit probleem op te lossen , want het is specifiek voor de fabrikant .
8

Klik met de rechtermuisknop op de juiste scanner wanneer u het op de lijst . Zoek de optie label " Install " en klik erop . Wordt een installatievenster weergegeven . Volg de serie commando prompts om het proces te voltooien , en sluit alle vensters .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een gescand docume…
·Hoe je foto's scannen naar Pos…
·Canon 8400F probleemoplossing 
·De beste DPI instellingen voor…
·Hoe te scannen en importeren F…
·Hoe kan ik scannen van een doc…
·Document Scanning Eisen 
·Hoe aan dia scannen op een Eps…
·Wireless Print & Scan Server 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB Vervang in een compu…
·Hoe de Logitech Alto installeren op een …
·Hoe de CMOS-batterij in een Evo N610C Ve…
·Mijn MacBook trackpad werkt niet Klik 
·ECS M920 Moederbordspecificaties 
·Hoe de BIOS resetten op een Compaq Presa…
·Is de iPad Compatibel met Apple TV? 
·Hoe te toetsen Monteer op een Compaq lap…
·Hoe Memory installeren op een Dell 3130 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com