Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe een HP Scanjet 6200C Problemen
De HP Scanjet 6200C is een flatbed scanner bekend om zijn uitstekende scankwaliteit . Echter , met elk stukje technologie , het apparaat is gevoelig voor technische problemen . Als u een HP Scanjet 6200C en problemen ondervindt met het apparaat , zijn er een aantal stappen voor probleemoplossing die u kunt proberen om gemeenschappelijke scanner problemen op te lossen . Instructies
1

Zorg ervoor dat de scanner is aangesloten op een werkend stopcontact als de scanner niet wordt ingeschakeld . De stekker uit het stopcontact en vervolgens de stekker weer terug . Als dit niet werkt , probeert u een ander elektronisch apparaat in het stopcontact om te bepalen of het probleem met het stopcontact . Kopen van 2

Controleer of de verbindingskabel goed is aangesloten vanaf uw scanner op uw computer . Ontkoppel de kabel en sluit deze vervolgens weer in . Probeer de scanopdracht opnieuw .
3

Wijzig de resolutie-instellingen van uw scan als u last van een wazig of onduidelijk scan . Om dit te doen , opent ' Precision Scan Pro ' op uw computer . Dit is de software die bij de HP Scanjet kwam . Klik op "Extra " gevolgd door " Output Resolution . " Typ een waarde tussen 12 en 999.999 in het DPI tekstvak . Voor kleurenscans , kiest u een getal tussen 200 en 600 .
4

Scherp uw afbeelding in " Precision Pro Scan" als uw gescande afbeelding verschijnt onscherp . Lanceren " Precision Pro Scan" en klik op "Extra " gevolgd door " Scherper niveau . " Kies een niveau uit de drop-down menu . U kunt kiezen tussen " Low ", " Medium ", " High " en " Extreme . " Kies " High " of " Extreme " om de instellingen te scherpen en probeer de scan job .
5

Controleer of u voldoende systeembronnen op uw computer als de scanner bevriest of stopt in het midden van een scan job . Om dit te doen , klikt u op ' Start ', ' Programma's ', ' accessoires ', ' Systeemwerkset ' en ' System Information . " Vanuit dit menu , bekijken " System Resources " en zorg ervoor dat je een aantal van 50 procent of meer . Als het getal onder de 50 procent , sluit alle toepassingen die u momenteel niet gebruikt . Om dit te doen , klikt u op " CTRL + ALT + DEL " en selecteer een toepassing te beëindigen . Probeer de scanopdracht opnieuw .
6

Voltooi een reset van uw scanner . Zet de scanner uit en koppel de scanner uit het stopcontact . Wacht een paar minuten en steek de stekker opnieuw in Schakel de scanner en probeer de scanopdracht opnieuw .
7

Herstart je computer als de vorige stappen waren niet succesvol in het oplossen van het probleem . Probeer de scanopdracht opnieuw zodra de computer opnieuw is opgestart .

Previous: Next:
  Scanners
·Wat OCR Programma doet Lexmark…
·Flatbed Vs . Vellen Scanners 
·Hoe te negatieven met HP Photo…
·Hoe maak je een HP 6210 Scan o…
·Hoe je Strepen & Lint Off Flat…
·Instructies voor het gebruik v…
·Tips voor het scannen van foto…
·Hoe de Top deel van een HP PSC…
·Hoe de Kodak 5500 Scanner Prob…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe naar Mount een ISO naar een Flash Dr…
·Cat6 kabel Kenmerken 
·Hoe te herstellen van een harde schijf A…
·Hoe je uitschakelen Caching op de Inspir…
·Hoe Dell 948 Printer inkt Fix 
·Hoe de TI - 83 Plus Upgrade 
·Hoe maak je een lege pagina Fout op Inte…
·Hoe maak je een IBM DADA Hard Drive Unlo…
·Hoe te : MEncoder op de iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com