Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Tips voor het scannen van foto's naar Herdruk
Als u het scannen van uw foto's om ze te delen via e - mail of maak een online album , zou de kwaliteit van de scan niet zo belangrijk voor u als het is bij het scannen om afdrukken te maken . Scanners zijn bijzonder handig bij het maken van kopieën van oude , beschadigde , vervaagde of one-of - a-kind foto's . Met behulp van foto - editing software , kunt u herstellen van deze foto's en ze in hoge - resolutie versies staat een afdruk van hoge kwaliteit op te slaan. Ze kunnen worden gekopieerd en ingelijst voor cadeaus of een onderdeel geworden van sluwe , handgemaakte stambomen en kalenders . Gebruik Uw Voorbeeld

Om rekening te houden voor de menselijke , scanner of computerfout , de scanner doet een snelle , eerste pre - scan die wordt weergegeven zodat de gebruiker kan aanpassen of annuleren van de scan . Hoewel de kwaliteit zal niet zo hoog en het beeld zal niet zo fijn als de uiteindelijke scan , zult u in staat om te controleren op stof , pluisjes en haren , en of het origineel moet worden rechtgetrokken .
< Br >
Kies een hogere resolutie

Voor een goede afdruk , dat is niet kleiner dan de originele foto , kiest u een resolutie van minimaal 300 dpi . De resolutie bepaalt hoe helder en scherp uw afbeelding wordt afgedrukt , als de resolutie te laag is , wordt het beeld wazig of korrelig . Sommige scanners scant op een nog hogere resolutie , en de foto's kunnen worden vergroot op die manier . Foto's gescand op 72-100 dpi zijn alleen geschikt voor e - mail of internet bekijken .
Kies TIFF

JPEG-bestanden
zijn OK voor e-mailen en posten op websites , maar hun gecomprimeerde bestand is niet optimaal voor het afdrukken . Het opslaan van uw afbeelding als TIFF behoudt detail en maximaliseert de kwaliteit . Een TIFF kan worden omgezet naar een kleiner en compacter JPEG , maar een TIFF niet kunnen worden vervaardigd uit een JPEG .
Profiteer van extra ruimte

Als de foto u scant is kleiner dan 8 " met 10 " proberen scannen meer dan een foto tegelijk . Wanneer de scan voltooid is , uit een gewas , sla het op en ga dan terug naar de oorspronkelijke scan en doe hetzelfde met de anderen . Als u slechts een klein deel van een grotere foto , zoals een headshot van een afbeelding full - length nodig , gebruik maken van de functie Voorbeeld om alleen het deel dat u wilt scannen .
Corrigeer Handmatig
< br >

Zodra je hebt de afbeelding die u wilt , niet automatisch voor kiezen om automatisch te corrigeren , is het misschien niet de kwaliteit

.

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een ScanSnap Insta…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe maak je foto's met een Can…
·De Best Home Scanners 
·De specificaties voor het scan…
·Scannen met een HP Laserjet 11…
·Hoe maak je een HP 4370 scanne…
·OCR Scannen Problemen met HP S…
·Hoe je 35mm dia's overbrengen …
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je F3 met een muis op een Mac 
·Hoe te Thomson ST585 Firmware Upgrade 
·Details over hoe om Refill een HP 60XL i…
·Hoe de SuperDisk Drive gebruiken Met DOS…
·Hoe om te doen Time Lapse in Aperture 
·Hoe maak je een Epson C42SX Reset 
·Hoe maak je Stuur een fax vanaf een Offi…
·Gateway System Restore Procedures 
·Hoe te Turn on Windows 2000 Cryptographi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com