Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Beschrijvingen van Grafische Input Devices
Miljoenen mensen , van complete beginners tot doorgewinterde professionals , gebruik maken van grafische invoerapparaten op computers om foto's te sturen , kunst maken en het ontwerp van diagrammen . Sommige apparaten , zoals een flatscreen - bed scanners , gewoon beelden kopiëren van een bestand , anderen , zoals muizen , ook de computer te bedienen . Camera's en scanners gebruiken kleine lichtsensoren om grafische bestanden van echte objecten te creëren . Tabletten en muizen controle virtuele penselen en andere tools om afbeeldingen te wijzigen en nieuwe maken . Muis

De vertrouwde computermuis is een veel voorkomende grafische invoerapparaat . U kunt een muis gebruiken om beelden in verschillende verf -en tekenprogramma's te tekenen , te bewerken foto's en het creëren van technische tekeningen . Door het indrukken van het heen en weer op een desktop of een ander plat oppervlak , de muis stuurt beweging informatie aan de computer als x -en y- posities . De muis fungeert als een controle -apparaat , waardoor u de mogelijkheid om te klikken op de knoppen , menu-items en sleep grafische objecten op het computerscherm . Hoewel het heeft brede acceptatie en populariteit voor algemene computergebruikers , veel grafische en technische kunstenaars liever een tablet voor grafische invoer .
Scanner

Een scanner is een apparaat dat produceert een digitale kopie van een foto , tekening of afgedrukte pagina . Het heeft een platte , rechthoekige glazen oppervlak waarop u het kunstwerk lag , en een lichtdichte deksel of flap om het kunstwerk te dekken . Wanneer u op een knop op de scanner , een helder licht gaat aan en een mechanisme onder het glas beweegt de lengte van de scanner . Het mechanisme heeft een elektronische licht -detector detecteert het verlichte beeld als het beneden , draai het gereflecteerde licht in een digitaal beeld gaat dat . Moderne scanners produceren beelden met een resolutie van maximaal 4800 dots per inch , hoewel je bij lagere resoluties kunnen krijgen van goede kwaliteit beelden . De scanner wordt geleverd met software die het mechanisme van de computer bestuurt, beheert de beelden en laat je resolutie en helderheid aanpassen en bijsnijden ongewenst materiaal uit afbeeldingen . Sommige software doet OCR of optical character recognition , die snel converteert gedrukte woorden op een pagina op de computer tekst .
Tablet

Een tablet is een platte elektronische panel waarmee grafisch ontwerpers om beelden te creëren en te traceren . Het heeft een stylus of pen - vormige aanwijsapparaat gebruikt alsof het een traditionele inkt pen op papier . Zoals de kunstenaar beweegt de naald op het paneel , lijnen en kleuren worden weergegeven op het computerscherm . Aangezien dit is een meer vertrouwde manier voor kunstenaars om werk , veel liever naar een muis . De kunstenaar kan ook lay afbeeldingen, zoals foto's en kaarten op de tablet , gebruiken als een hulpmiddel om nauwkeurig traceren van de afbeelding in de computer . Tabletten gebruiken een ander aanwijsapparaat een " puck . " Het is vergelijkbaar met een muis , maar geeft de kunstenaar een nauwkeurig hulpmiddel voor het maken van beelden . Als een muis , de puck of de stylus bestuurt de computer .
Camera

Digitale camera
zijn uitgegroeid tot een van de meest voorkomende manieren van grafische afbeeldingen invoeren op een computer . Net als een traditionele filmcamera , een digitaal heeft een sluiter , flitser en objectief . De sluiter vangt een welomschreven direct voor de foto , de flitser biedt verlichting in plaatsen met weinig licht , en de lens verzamelt en concentreert zich licht in een helder beeld . In plaats van de film , een digitale camera heeft een rechthoekige array van kleine lichtsensoren . Een computer in de camera leest de elektronische signalen van de sensoren tijdens het moment dat de sluiter geopend en creëert een digitaal gegevensbestand . De meeste camera's ondersteunen voorkomende bestandsformaten zoals JPEG en MPEG . Na het nemen van foto's , u de camera op een computer aansluiten met een USB-kabel en kopieer de bestanden naar de harde schijf van de computer . Van daaruit kunt u retoucheren afbeelding van de foto met software , post-it op een Facebook- pagina of delen via e-mail .
Touchscreen

Steeds touch screens zijn gebruikt als grafische input voor smartphones , tablets en andere mobiele apparaten . Omdat een touch screen gebruikt uw vingertop naar een punt op het scherm van de kleine oppervlakte aan te geven , het nut en de nauwkeurigheid is slechts op een lijn met een muis . Hoewel in de eerste plaats een controlemechanisme voor het apparaat , kunt u deze gebruiken om foto's te bewerken , " vingerverf " en maak foto's binnen de grenzen van de resolutie van het scherm .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een One Touch 8100…
·Mustek 1200 CU Installatie 
·Instructies over hoe je een Do…
·How to Get DVD Cover Art in Wi…
·Hoe kan ik een HP Officejet 65…
·Hoe een HP Scanjet 3500c Carri…
·Typen OCR Scanners 
·Hoe te Flatbed Dia Scan 
·Hoe te TIF -bestanden opslaan 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Films Zal niet synchroniseren met de iPa…
·Hoe maak je een reguliere Cassette Playe…
·Wat is een Mouse Pad ? 
·Hoe je Webcam Drivers Update 
·Hoe kan ik een HP Officejet Constant pri…
·Hoe kan ik een Iomega Z100P2 Install 
·Hoe de Pickup Roller Vervang in een Brot…
·Welk type van de draadloze kaart zou ik …
·Hoe je Tether de iPad om de Droid X 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com