Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Voordelen van het gebruik van smartcards voor Identificatie
Veel organisaties beginnen de voordelen van het gebruik van smartcards voor identificatie te realiseren . In het algemeen , een smartcard is een plastic apparaat ter grootte van een creditcard . Het bestaat uit geïntegreerde circuits die werken als een kleine computer en de mogelijkheid voor het opslaan en verwerken van alle soorten informatie . Dit betekent echter niet over een beeldscherm of toetsenbord voor invoer . Betekenis

Smartcards
zijn gebruikt in Europa voor meer dan een decennium en zijn vooral dominant in de gezondheids -en banksector . De kaarten hebben de capaciteit om maximaal 10.000 MB van informatie, die overeenkomt met meerdere pagina gegevens . Ze worden steeds vaker gebruikt om de goedkope magnetische strip - kaarten die op grote schaal worden gebruikt in de bank-en creditcard-industrie in de Verenigde Staten te vervangen . Veel bedrijven zijn op weg om te profiteren van de voordelen van het gebruik van smartcards voor identificatie in een verscheidenheid van gebieden .
Functie

Samen met geïntegreerde schakelingen en een besturingssysteem , meeste smart cards hebben meestal RAM , ROM en een centrale verwerkingseenheid . Ze zijn mini - computers die worden gebruikt voor specifieke doeleinden en kunnen verwerken, opslaan en beveiligen van gegevens . De informatie wordt opgeslagen op de kaart microchip en kunnen alleen worden gelezen door te communiceren met de chip besturingssysteem . Dit maakt het systeem zeer veilig omdat een gebruiker een wachtwoord om toegang te krijgen in bepaalde compartimenten van het geheugen van de chip moet invoeren .

Een andere veiligheidsmaatregel die wordt gebruikt in meer geavanceerde smart cards is encryptie . Hiermee informatie beveiligd opgeslagen en gedecodeerd indien nodig . Daarnaast hebben de meeste kaarten hebben een hologram om te voorkomen dat ze nagemaakt .
Eigenschappen

Smartcards
zijn geschikt voor veel van de kleine taken die traditioneel zijn geassocieerd met personal computers en andere technologieën . Omdat ze zijn draagbaar , makkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar , zijn veel organisaties op te nemen in hun computer - en facility - toegang procedures . Gegevens met betrekking tot een individu rechten of beperkingen , wordt gecodeerd in een chip ingebed binnen de kaart. De persoon kan worden toegelaten of de toegang tot gebieden waarvoor beperkingen van een computer of een gebouw ontzegd . Transacties zoals bank- opnames , diensten , facturen en verkoop worden onmiddellijk opgenomen en getransporteerd naar een centrale computer naar update en opslag .
Gebruikt

Smartcards
worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan doeleinden , waaronder banken , credit cards , computer toegang , gebouw entree , beveiliging van de luchthaven , de overheid en informatie over gezondheid . Bijvoorbeeld twee gebruikers in dezelfde organisatie , maar met verschillende verantwoordelijkheden worden uitgegeven chipkaarten gegevens over hun identiteit als de gebieden binnen de bestanden en modules die toegang op basis van hun posities bevatten . Elke gebruiker zou een wachtwoord

Op het gebied van de gezondheidszorg nodig hebben om toegang tot de secties zij bevoegd zijn om in te krijgen . , Kan de kaart verzekeraar informatie , die gemakkelijk kan worden overgedragen aan de vereiste medische toelating bevatten vorm . Gepersonaliseerde medische informatie kan ook worden gecodeerd in een beveiligde map op de microchip , die een ander niveau van autorisatie voor toegang zou vereisen .
Voordelen

Er zijn tal van voordelen te zijn gerealiseerd uit het gebruik van smartcards . Voor veel bedrijven , smart cards zijn meer kosteneffectief op de lange termijn . Ze maken het mogelijk de noodzaak voor grote en dure centraal gelegen computers elimineren met telefoonlijnen 24/7 geopend om verschillende transacties te vergemakkelijken . De overdraagbaarheid van chipkaarten maakt ze een verstandige keuze in afgelegen locaties waar bedrade communicatie is niet direct beschikbaar . Veel scholen en universiteiten kunnen worden gemaakt meer beveiligd met de meer betrouwbare methode voor het invoeren van de campus gebouwen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe u de juiste RAM-geheugen v…
·Hoe RAM chips doneren 
·Over Parallel RAM Gebruik 
·Asus M2N61 - AX moederbord Spe…
·De specificaties voor een ATI …
·Hoe te Anti - aliasing uitscha…
·Wat is de ADH -connector op ee…
·Wat is het standaard geheugen …
·Hoe je RAM -modules te verwijd…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe te knippen , kopiëren of plakken Me…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe de HP LaserJet P1005 Printer Fix 
·Toshiba A305d - S 6848 Specificaties 
·Hoe maak je de Etiketten & Postcards doo…
·Hoe de inktpatroon Sensor op een Canon M…
·Hoe te herstellen van een iPAQ 3955 
·Hoe Clean Up een mislukt PXE installatie…
·Hoe naar Gateway Laptop Touchpad Verwijd…
·Hoe je het RAM vervangen op een Lenovo 2…
·Om te lezen hoe een laptop harde schijf …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com