Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Best Performing Videokaarten voor een Desktop PC
Videokaarten zijn de interne computeronderdelen, die visuele informatie doorgeven aan uw beeldscherm . Dit is een zeer concurrerende industrie voor wie de beste performer kan om de paar maanden veranderen . Haar belangrijkste bewoners zijn ATI , dat eigendom is van AMD , Advanced Micro Devices en Nvidia . Intel heeft ook een grote aanwezigheid , maren haar videokaarten zijn meestal geïntegreerd in het moederbord en niet ontworpen voor hoge prestaties . Leading Etiketten

serie ATI's
ATI 's " Radeon " bestaat al sinds 2000 en is high-performance categorie ATI's . De laatste jaren heeft men gebruikt viercijfercodes verschillende generaties beschrijven . De 5000 -serie is de nieuwste , en de 5870 is momenteel hun beste prestatie . Deze kaart ondersteunt DirectX 11 . De achterkant van de kaart heeft meestal twee DVI ( Digital Visual Interface ) -aansluitingen , een 1.3a HDMI ( High - Definition Multimedia Interface ) -aansluiting , en een DisplayPort-connector . Er is ook een " Eyefinity " versie die 6 DisplayPort connectors zal bevatten , waardoor u het aansluiten van maximaal zes monitoren tegelijk aan de videokaart . De productie codenaam voor de 5000-serie kaarten is " Evergreen , " en de codenaam voor de 5800 -serie is " Cypress . "

ATI
is gepland voor een 5900 - serie kaart codenaam release " Hemlock . " Deze kaart zal twee Graphics Processing Units ( GPU's ) bevatten . Leading Etiketten

series
Nvidia 's
Nvidia's " GeForce " is de line-up van high-performance kaarten , maar ze doen gebruik geen nummering zoals ATI dat deze kaarten identificeert van jaar tot jaar . Hun huidige snelste kaart is de GTX 295 . Deze kaart ondersteunt DirectX 10.1 , maar niet DirectX 11 . De rug van deze kaart bevat meestal twee DVI -aansluitingen en een HDMI -aansluiting . De 295 bevat twee GPU's .

Als de computer " SLI Quad " ondersteuning , kunt u in staat om twee van deze kaarten hechten in uw computer . " 3 -way SLI " op de nForce moederborden laat drie kaarten die aan het moederbord . Quad verwijst naar het aantal mogelijke GPU's in de configuratie , niet het aantal mogelijke kaartsleuven.
Nvidia 's GeForce 300 Series

De 300 serie was oorspronkelijk gebouw te worden vrijgegeven rond de tijd van ATI's 5870 kaarten , maar ze zijn teruggedrongen naar het eerste kwartaal van 2010, dat kan overal betekenen van januari tot april . Ze bracht een " GeForce 310 " in eind november 2009 , maar deze kaart is gebaseerd op de 200 - serie technologie .

Nvidia
heeft rapporten waarin staat wat voor soort technologie ze willen in hun 300 - serie -kaart te hebben uitgebracht . Het zal waarschijnlijk ondersteunt DirectX 11 , maar niet veel bekend over wat soorten aansluitingen zal hebben , hoeveel GPU's het zal gebruiken , of hoeveel geheugen het zal bezitten . Dit platform heeft de codenaam " Fermi . "

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·HP Pavilion Zd8225ca Moederbor…
·Verschil in 8GB RAM vs 4GB RAM…
·Wat is een moederbord ? 
·Hoe te kopen een TV- tunerkaar…
·Hoe de RAM wijzigen in een Ace…
·Hoe maak je een Bad Stok van D…
·Hoe maak je een Intel Chipset …
·Moederbord vervanging Aanwijzi…
·Meerdere Functie PC Cards 
  Related Articles
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe de iPad Video Problemen Playlist 
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
De beste manier om het scherm houden op …
iPad Video File Maten 
Hoe je foto's en video nemen van de iPad…
Hoe kan ik een video afspelen op een iPa…
Hoe kan ik een video uploaden naar iPad 
Hoe Video Overdracht van een computer na…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Lenovo Ultrabay Slim Bat…
·Hoe kan ik Haak een Compaq Evo N600c In …
·Hoe je harde schijven Clone Onto USB Dri…
·Hoe te Compaq F763NR Notebooks Herstel 
·Hoe te openen een Logitech Keyboard 
·Wat zijn PCMCIA -kaarten? 
·Hoe stel ik mijn computer af te drukken …
·Hoe te Kindle Decals Verwijder 
·Hoe te installeren SCSI harde schijf 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com