Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Doel van een draadloze netwerkkaart
Een draadloze netwerkkaart , ook vaak aangeduid als een draadloze netwerkadapter of Wi - Fi-kaart , is het type van computer netwerken hardware die het mogelijk maakt een computer om draadloze internetverbinding tot stand . Een computer moet een draadloze netwerkkaart geïnstalleerd om draadloos internet te ontvangen. Doel

Een draadloze netwerkkaart werkt als een ontvanger die kan voelen draadloze signalen en inloggen op draadloze netwerken . Dit maakt het mogelijk computers om informatie en gemeenschappelijke middelen zoals printers , scanners en andere apparaten , evenals een internetaansluiting over langere afstanden dan kan praktisch zijn voor een bedrade verbinding te delen delen . Draadloze netwerken ook zorgen voor connectiviteit via fysieke obstakels zoals muren of zelfs tussen twee gebouwen waar het gebruik van draden om fysiek computers moeilijk zou zijn .
Voordelen

Het belangrijkste voordeel van met behulp van een draadloze netwerkkaart is het gemak van de mogelijkheid om middelen te delen en toegang tot het internet zonder te worden door kabels vastgebonden . Bij verbinding met een draadloos netwerk , een computer kan worden verplaatst zonder dat de verbinding zolang het blijft binnen een nabijheid van het draadloze toegangspunt . Veel openbare locaties bieden gratis draadloos internet , zoals coffeeshops en hotels .
Soorten

Sommige desktopcomputers worden geleverd met draadloze kaarten intern geïnstalleerd , in een standaard PCI-uitbreidingsslot . De meeste moderne laptops hebben een ingebouwde draadloze kaarten . Voor computers die niet over een ingebouwde draadloze kaarten , USB draadloze kaarten dienen als een snelle manier om draadloze functionaliteit toe te voegen .
Netwerk Grootte

Overwegende bedrade verbindingen zijn meestal beperkt door het aantal kabels beschikbaar zijn en het aantal havens die bestaan ​​op routers , met draadloze netwerken is er niet nodig om een limiet aan hoeveel netwerkkaarten kan verbinding maken met het internet via een toegangspunt worden .
< br > overwegingen

verder een draadloze kaart is van het apparaat is verbonden , hoe zwakker het signaal waarschijnlijk . Een draadloze netwerkkaart zal niet in staat zijn om toegang tot het internet te allen zonder een draadloos signaal door een draadloos toegangspunt , zoals een draadloze router , die is aangesloten op een actieve internetverbinding .
< br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Geheugen Typen een Compaq Pres…
·Hoe maak je een 1394 Net Adapt…
·Hoe de D410 Smartcard gebruike…
·Wat is een data Bus Transceive…
·DIY Dell-geheugen Installatie …
·Hoe te Radeon 7000 bijwerken 
·PC600 versus PC800 
·De beste geheugenchips 
·Het verschil tussen Multithrea…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB 1.1 converteren naar…
·Hoe te Grafische kaarten Optimaliseren 
·Het toevoegen van meer geheugen op een p…
·Hoe te Scroll met een Synaptics Touchpad…
·Het automatisch laden Twee cores in een …
·Hoe te Vostro 200 Systeemherstel 
·Hoe u een PC in een Karaoke Player 
·Hoe maak je een Dent Van een MacBook Ver…
·De iSight- camera wordt niet met Macbook…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com