Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een Compaq Evo D510 moederbord installeren
Om een ​​Compaq Evo D510 moederbord installeert, moet u de computer opent en ontkoppel derhalve eerst de oude moederbord . De binnenkant van de Compaq Evo D510 is compact , waardoor het een beetje moeilijk om dingen te bereiken zonder bijna volledig demonteren van de computer . Omdat de computer is zo klein , er niet veel onderdelen te demonteren . De Compaq Evo D510 is gemaakt , zodat u de computer kunt demonteren met minimaal gebruik van een schroevendraaier . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Vervanging moederbord
Compaq Evo 510
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel de computer en duw de twee groene lipjes aan de achterzijde van de computer naar binnen tegelijk . Trek de achterkant van de computer uit de buurt van de zaak naar de computer te openen . Kopen van 2

Til de groene harde schijf beugel aan de rechterzijde van de computer als de achterkant van de computer naar u toe. < Br >
3

Koppel de stroom -en datakabel van de harde schijf lade . De binnenkant van de computer die je kunt zien is verdeeld in drie delen . De linkerkant heeft voedingseenheid , de bottom- rechts heeft een ventilator en de rechterbovenhoek heeft een zwarte , rechthoekige harde schijf lade .
4

Trek de harde schijf lade om het recht op verwijder het.
5

Verwijder de geheugenmodules onder waar de harde schijf lade was . Duw de twee witte clips waarmee de geheugenmodules uit elkaar , til de geheugenmodules uit de computer om ze te verwijderen .
6

Verwijder het optische station . Draai de computer om zodat de voorkant naar u toe. In de linkerbenedenhoek , druk op de groene tab naar links . Terwijl u duwt de groene tab , pak het optische station bevindt zich net boven de groene tab en trek het weg van de computer totdat de kabel aangesloten op de achterkant wordt onthuld . Koppel de kabel los en verwijder de optische drive .

Reach 7 in de computer en ontkoppel alle kabels die kunnen worden aangesloten op de groene moederbord binnen, waaronder (als de achterkant van de computer naar u toe , de systeem stroomkabel in de linkerbovenhoek , de harde schijf -aansluiting aan de rechterkant van het systeem voedingskabel , de optische drive connector langs de rechterbovenhoek rand van het moederbord , en de power connector ( verschillend van het systeem stroomkabel) net onder het optische station connector .
8

Draai de computer om , zodat de onderkant naar boven en draai de zes schroeven uit het moederbord . Er is een in elke hoek , een schroef in het midden van het moederbord aan de onderkant (als de achterkant van de computer naar u toe ) , en een ongeveer 2 cm aan de linkerkant van het directe centrum van het moederbord .

Schroef 9 de zilveren , vierkant heatsink van het moederbord . Er is een schroef in elke hoek . Til op de heatsink om het te verwijderen .

Wip 10 en til de vergrendeling houdt de processor op zijn plaats . de vergrendeling is aan de linkerkant van de processor als het moederbord is georiënteerd , zodat de geheugenslots het dichtst naar u toe . Duw op de vergrendeling en manoeuvreren rond de kleine plastic tabblad steken uit de processorslot . Na het optillen van de vergrendeling , til de processor uit de sleuf en plaats deze in het nieuwe moederbord . Sluit de vergrendeling op het nieuwe moederbord .
11

Vervang de heatsink en schroef deze op zijn plaats .

plaats 12 het nieuwe moederbord op de bodem van de computer en schroef deze op zijn plaats .
13

Sluit het systeem voedingskabel , harde schijf -aansluiting , optische drive connector en power connector .
14

Sluit de optische drive en plaats het terug in de sleuf . Duw op de voorzijde om stevig zitten op zijn plaats .
15

Vervang de geheugenmodules door ze in het geheugen slots , vervolgens naar beneden te drukken op elk uiteinde van het geheugenslot . Hierdoor zal de witte clips om clip op zijn plaats .

Slide 16 van de harde schijf lade terug op zijn plaats en sluit de harde schijf en stroomkabels.
17

Laat de beugel en schuif de computer weer in de behuizing totdat deze vastklikt .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te Kingston Memory Configu…
·Hoe maak je een moederbord 's …
·Hoe Computer geheugen uitbreid…
·Hoe Memory installeren in een …
·Hoe de RAM bijwerken in een Ga…
·Dell 9150 Geheugen Specs 
·Wat is een uitbreidingskaart ?…
·Belang van RAM in een computer…
·Hoe te Conformal Coating Cure 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Dell Dimension L1000r Memory Limit 
·Over de Microprocessor Industry 
·Hoe kan ik muziek overbrengen vanaf een …
·Hoe je BIOS bijwerken op een Dell Dimens…
·Hoe u een computer Voeding Veilige Zorg 
·Hoe te lezen UPC Codes 
·Hoe te configureren UPS 
·Dell Inspiron display Removal 
·Hoe maak je een EIDE WD Caviar SE harde …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com