Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe kan ik een laptop CMOS Password Reset
In de informatica , het BIOS ( basic input output-instellingen ) verwijst naar de informatie die is opgeslagen over de hardwareconfiguratie van een computer , de datum en tijd van het systeem en eventuele toegepaste wachtwoord . Deze informatie is bekend als de BIOS -of CMOS-instellingen - het BIOS is opgeslagen op een kleine batterij -aangedreven halfgeleider chip bekend als de CMOS ( Complementary Metal Oxide Semiconductor ) . Het hebben van een CMOS -of BIOS- wachtwoord beperkt onbevoegde wijzigingen aan de hardwareconfiguratie van het systeem en , in sommige computers kan zelfs nodig zijn voor het opstarten . Een verloren wachtwoord kan gereset worden door het verwijderen van de CMOS-batterij , opruimen jumper op het moederbord of met behulp van een software - gebaseerde password cracker . Instructies
verwijderen CMOS-batterij
1

Schakel de laptop uit en trek het netsnoer uit het stopcontact . Verwijder het batterijdeksel onder de laptop en de batterij uit de dock voorzichtig omhoog . Koppel alle randapparatuur met een live stroombron aangesloten op de laptop , zoals een modem of printer . Kopen van 2

Zoek en verwijder de CMOS-batterij . Raadpleeg de handleiding of bezoek de website van de fabrikant voor architectuur van uw laptop . Volg fabrikant aanbevolen procedure om toegang te krijgen en verwijder de CMOS-batterij . Afhankelijk van het merk en model , kan deze procedure worden meer betrokken voor sommige laptops en andere niet. De CMOS-batterij is een platte ronde vorm en lijkt op een horloge batterij .
3

Wacht 30 minuten en zet dan de batterij opnieuw Dit zal alle gegevens opgeslagen in het BIOS te wissen . Monteer de laptop , zorg ervoor dat je geen losse verbindingen vertrekken . Schakel de laptop in en druk op " F1 " wanneer u het " CMOS cheksum "-foutmelding krijgen . Typ een nieuw wachtwoord .
CMOS Jumper
4

Zet de laptop en toegang tot het moederbord volgende aanbevolen procedures .
5

Zoek de jumper op het moederbord . Als u niet uw moederbord documentatie , zoek een jumper in de buurt van de CMOS-batterij . In sommige laptops , kan de jumper worden gelabeld in het moederbord . Zet de jumper setting op " Clear " en monteer de laptop .

Turn 6 op de computer en druk op " F1 " als de " CMOS checksum error " melding wordt weergegeven . Navigeer door de BIOS-instellingen interface om standaardinstellingen te laden en een nieuw wachtwoord toe te passen .
Met Password Remover
7

Download een software - gebaseerde BIOS password cracker . Er zijn tal van gratis programma's kunnen CMOS -of BIOS- wachtwoorden te herstellen of verwijderen van vrijwel alle moederbord merken . Download het bestand van een betrouwbare bron en sla het op uw bureaublad .
8

Brand het geïnstalleerde bestand op een cd met behulp van beeld -brander software . Plaats de cd en de toegang tot de password remover tool.
9

Noteer het wachtwoord of het programma gebruiken om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Oververhitting in Biostar TA89…
·De effecten van een defecte DI…
·Het verschil in 512 MB ​​en 1 …
·Hoe te Hauppauge 2250 In een D…
·ATI Radeon 5570 Specs 
·Drie Soorten Computer Memory 
·Het verschil in een boot tusse…
·Hoe een Sound Blaster PCI bijw…
·Hoe Memory installeren op een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Thermal Grease Toepassen op een i…
·HP Workstation xw6200 Specificaties 
·Waarom wordt mijn computer resetten van …
·Hoe je poorten op een Apple Mac G4 Ident…
·Hoe de batterij te verwijderen van een I…
·Hoe maak je een schijf kalibreren 
·Hoe een gateway 450ROG Screen dat niet W…
·Hoe de DC-Jack Verwijder op een HP DV600…
·Wat betekent 64 Bit Mean 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com