Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Oververhitting in Biostar TA890FXE Moederborden
De BIOSTAR TA890FXE functies Socket AM3 , die worden gebruikt om AMD Phenom II en Athlon II processors aansluiten en ondersteunt multi-core centrale verwerkingseenheden die functie op x6 , x4 en x2 snelheden . De CPU - vooral als het x4 of groter - is de belangrijkste oorzaak van oververhitting in moederbord. De component kan leiden tot de TA890FXE oververhit raken als de pc niet is uitgerust om adequaat te voeren warmte . CPU

CPU - ook wel aangeduid als de processor of microprocessor - verantwoordelijk voor het uitvoeren van eenvoudige berekeningen en het extraheren en instructies uitvoert in het werkgeheugen . Omdat de CPU verbruikt zoveel macht - want het is het ene onderdeel dat voert alle van de programmering taken - het genereert een aanzienlijke hoeveelheid warmte . Een CPU heeft een heatsink en een ventilator aan zichzelf te houden , en de onderdelen er omheen , cool. Als de TA890FXE is oververhitting , zou het koelelement en de ventilator de hitte niet goed genoeg om de processor bij een gematigde temperatuur te houden .
Koellichaam en ventilator

Between de heatsink en de CPU moet thermische lijm zijn - ook wel bekend als koelpasta , koelpasta of koelpasta - die helpt de heatsink om warmte af te leiden van de CPU . Als de CPU en koellichaam gebrek thermische lijm , zal warmte verzamelen zich rond de processor , waardoor de BIOSTAR TA890FXE oververhit raken . Boven op het koellichaam zit de CPU fan . De ventilator is verantwoordelijk voor luchtcirculatie , ervoor zorgt dat hete lucht verwijderd wordt uit de processor. Low - end of mid -grade koellichamen en ventilatoren zijn soms niet genoeg om een ​​processor koelen - vooral als die processor is met vier of meer kernen tegelijkertijd , of de kloksnelheid en spanning van de CPU handmatig zijn verhoogd . Het upgraden van de heatsink en ventilator , en het aanbrengen van een kleine hoeveelheid koelpasta aan de bovenkant van de CPU , zal helpen om de BIOSTAR te houden van oververhitting .
BIOS

de Basic Input /Output System is een programma dat bepaalt hoe de hardware is aangesloten op de BIOSTAR gedraagt ​​. Het BIOS Setup Utility , toegankelijk door op ' Del ' bij het opstarten , biedt een grafische gebruikersinterface die gebruikers kunnen navigeren om te veranderen hoe de hardware is geconfigureerd in het systeem . In het Smart Fan menu Configuratie , vinden op het tabblad Geavanceerd , is een optie om het gedrag van de CPU-ventilator te veranderen . Het instellen Control Mode op Quiet vermindert de prestaties van de ventilator , waardoor het kan voorkomen dat voldoende verwarmen van de computer bij het uitvoeren van CPU - intensieve toepassingen . Het instellen Control Mode te dweil , verhoogt de snelheid van de ventilator , waardoor het beter te koelen het systeem .
Temperatuur Monitoren

Programma
zoals Real Temp , Core temp en HWMonitor bijhouden van de CPU temperatuur in real time . Terwijl HWMonitor geeft gewoon de huidige temperatuur van de PC , Core Temp en Real Temp toont de temperatuur metingen voor elke CPU core en ook informatie over het systeem Tjunction Max - de hoogste temperatuur die het BIOSTAR TA890FXE kan bereiken, zodat deze automatisch wordt afgesloten . U kunt gebruik maken van een van deze toepassingen om uit te vinden hoe heet de computer krijgt als het inactief en bij het uitvoeren van high - performance toepassingen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Athlon Vs . Pentium 
·Hoe sluit ik SPDIF op een ASUS…
·Hoe je RAM -geheugen te identi…
·Hoe je RAM toe aan de HP NC600…
·Hoe test ik Mainboard Componen…
·Hoe Computer geheugen te optim…
·Hoe Memory in een HP notebook …
·Hoe je het moederbord op mijn …
·Hoe maak je een 4 pin AUX aans…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
Hoe je Safari Erase in een iPad 
  Hardware Articles
·USB Cords Definition 
·Definitie van een Disk Image 
·Hoe maak je een computer gebruiken voor …
·Hoe een Laser Technologies Printer Repai…
·Hoe te vervangen mijn HP laptop Processo…
·Hoe krijg je afdrukken in zwart-wit op e…
·Alternatieve toetsenborden voor laptops 
·Wat zijn vier dingen die Maak Computers …
·Hoe te branden van een Apple CD /DVD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com