Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Redenen om twee grafische kaarten
Zowel Nvidia's SLI en ATI's Crossfire -technologie kunt u twee of meer videokaarten te combineren in een enkele computer . De innerlijke werking van beide zijn een beetje anders , maar ze hebben hetzelfde doel : de verdeling van het werk van destructie een frame tussen verschillende grafische kaarten , het verhogen van de prestaties . Om beide systemen te gebruiken heb je een moederbord die ofwel SLI of Crossfire compatible nodig . Hogere prestaties

Zowel Nvidia SLI en ATI Crossfire multiple - GPU systemen bieden prestatie toeneemt over een enkele grafische kaart . Beide technologieën toestaan ​​om juk twee of zelfs drie grafische kaarten samen , splitsen de rendering werk onder verschillende kaarten . De stijging prestaties variëren van spel tot spel . Bijvoorbeeld , benchmark- tests tonen aan dat het spel " Battleforge DX11 " over is het dubbele van de frame rate met een SLI dan nu het geval met een enkele kaart , terwijl met het spel ' Left 4 Dead " het verschil is te verwaarlozen .

Mulitple monitoren

meeste moderne videokaarten
toestaan ​​om twee beeldschermen te gebruiken , maar met twee grafische kaarten kon je drie of zelfs vier monitoren aan te sluiten op uw computer . Het gebruik van meerdere beeldschermen kunt u uw bureaublad georganiseerd te houden en bespaart u van het schuifelen heen en weer door een nest van open vensters . Meerdere monitoren zijn vooral nuttig voor software die veel ruiten en tabbladen , zoals professionele video-en geluidsbewerking toepassingen gebruikt .
Want You Can

Statistiek en praktische
voordelen terzijde , er is iets te zeggen voor het hebben van de grootste , gemeenste rig op het blok . Een twee - GPU setup zal zeker indruk maken op een LAN-party , en laat computers van uw vrienden in het stof .
Nadelen

Een twee - GPU setup is duur . Een enkele high - end grafische kaart is niet goedkoop om te beginnen, en een SLI of Crossfire setup verdubbelt uw kosten, alsmede de kosten van het upgraden later . Een twee - GPU computer trekt ook veel van de macht , vooral wanneer beide kaarten actief zijn volle kracht , waardoor het tuig duurder enkel van te lopen . Misschien wilt u een SLI - goedgekeurde voeding die het hogere vermogen eisen kan verwerken krijgen . Zoals met alles dat de complexiteit van de computer toeneemt , met meer hardware betekent dat er meer manieren iets kan, en , bijna onvermijdelijk , zal mis gaan .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je RAM prestaties te verho…
·Hoe te Pentium 4 processors Ve…
·HP dv9000 3D Grafisch Mislukt 
·Specificaties van de ATI Radeo…
·2.8 D GHz Pentium Hints & Tips…
·Lijst van vragen in Microproce…
·Hoe om te controleren hoeveel …
·How to Get Programma's om een …
·Hoe je DDR geheugen Snelheden …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je BIOS Flash een MSI 8600 GTS video…
·Hoe maak je een Kindle 2 her-flashen 
·Hoe maak je een Flash Drive Reassign 
·Kan u meer RAM aan een laptop? 
·Waarom is een computer Fan Echt Loud 
·Hoe Diversion Magneten Met een sputterme…
·Hoe je problemen met het oplossen van ee…
·Hoe te berekenen Gemiddelde Disk Read Ti…
·Gamers spelen graag 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com