Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te gebruiken S /PDIF Gigabyte X38 DQ6
S /PDIF maakt digitale audio data overdracht tussen twee apparaten zonder enig verlies van kwaliteit van het signaal . In tegenstelling tot de pure analoge formaten , wordt audiodata via S /PDIF doorgegeven rechtstreeks naar uw audio-ontvanger voor de verwerking . Deze overdracht methode kunt u industriestandaard formaten zoals Dolby Digital en DTS rechtstreeks naar de receiver om multi - channel audio te bieden zonder de noodzaak van een matrix - niveau omzetten . Uw Gigabyte X38 DQ6 moederbord is uitgerust met een S /PDIF -poort op de onboard Realtek HD audio chip . Als u een ontvanger in staat is te onderhandelen over een digitaal signaal , kunt u profiteren van de hoge kwaliteit multi - channel audio -formaten door het aansluiten van een S /PDIF-kabel . Instructies
1

Sluit de S /PDIF optische kabel aan op een beschikbare " S /PDIF In " -poort aan de achterkant van uw ontvanger. Kennis te nemen van de inbreng aantal gelabelde aan de boven-of onderkant van de haven . Kopen van 2

Sluit het andere uiteinde van de S /PDIF -kabel aan op de " S /PDIF Out" op de achterkant van uw computer . Pak je receiver afstandsbediening en selecteer de juiste ingang nummer .
3

Ga dan naar uw computer . Klik op ' Start ' en open ' Configuratiescherm'. Eenmaal in het Configuratiescherm, klik op ' Hardware en geluiden . "
4

Klik op het pictogram " Sound Effect Manager " . Deze laadt een Realtek gebruikersinterface op uw scherm . Klik op "Speaker Configuration " en klik op " 6 of 8-kanaals + S /PDIF . "
5

Sluit de Realtek -interface . Druk op de "Windows" en de toets " R " tegelijk . Type " mmsys.cpl " in het vak Uitvoeren en druk op de toets " Enter " . Deze laadt een venster Eigenschappen voor geluid .
6

Dubbelklik op " Realtek Digital Output . " Dit opent een nieuw dialoogvenster . Klik op het tabblad " Ondersteunde formaten " . Klik in het vak naast de formaten uw ontvanger ondersteunt . Als u twijfelt , markeert het formaat en druk op de knop "Test" .
7

Klik op de knop " Apply " om uw wijzigingen op te slaan . Druk op de "Windows" en de toets " R " tegelijk . Type " WMPlayer " en druk op de " Enter " -toets om Media Player te openen .
8

Druk op de " Ctrl " en toetsen " T " op het menu "Extra " brengen . Klik op " Opties " en klik vervolgens op het tabblad " Devices" . Dubbelklik op "Speakers . " Klik op " Realtek Digital Output " in het " Select Audio Device " drop - down menu . Klik op de knop "Toepassen" en start Windows opnieuw .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te microprocessors Problem…
·Hoe Memory Toevoegen aan een A…
·Hoe Memory 
·Aanbevolen Multi - Monitor Gra…
·Hoe het opzetten van een kabel…
·Hoe de processor in een Toshib…
·De geschiedenis van micro proc…
·De specificaties van een Dell …
·Hoe te Overclock een Radeon 95…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met MacBook iSight 
·Hoe uit elkaar te halen een Canon I850 I…
·Biometrische Technieken 
·Hoe te Uitzoomen op een MacBook 
·Hoe de BIOS-wachtwoord op een Sony Lapto…
·Hoe te AAA oplaadbare batterijen Selecte…
·Hoe kan ik een Officejet J5700 Gebruik 
·Toegang tot een gesloten systeem van een…
·Hoe doe ik Refill een Canon X25 Cartridg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com