Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Specificaties voor de Intel D845EPI Moederbord
De Intel desktop moederbord D845EPI op de markt gekomen in 2004 . Het werd ontworpen om te werken met zowel de Intel Pentium 4 en Intel Celeron -processors werken op verschillende kloksnelheden . Intel niet langer zorgt voor updates van het BIOS van het bestuur en heeft geen driver updates te bieden voor het gebruik van het bord met Windows 7 -besturingssysteem . Processor en chipset

De D845EPI moederbord maakt gebruik van de mPGA - 478 aansluiting, die is bedoeld voor een Intel Pentium 4 processor met een 533/400 MHz front side bus , of een Intel Celeron -processor met een 400 MHz bus . Ondersteund kloksnelheden variëren van 1,40 GHz tot 2,80 GHz voor de Pentium 4 en de 1,70 GHz tot 2,80 GHz voor de Celeron . De chipset is de Intel 845E met een 82845E Memory Controller Hub , een 82801DB I /O Controller Hub en een vier Mbit Firmware Hub.
Uitbreidingsslots

Onboard uitbreidingsmogelijkheden voor het moederbord voorzien van een 1,5 V AGP 2.0 -videokaart connector , 3 PCI- slots en 2 USB 2.0 aansluitingen die kunnen worden gebruikt om extra USB -poorten of een andere interne USB-apparaten zoals een multi - kaartlezer aan te sluiten . Er zijn primaire en secundaire IDE- connectoren die Ultra DMA - 33 en ATA-66/100 voor apparaten zoals harde schijven en optische drives ondersteunen . Er is ook een aansluiting voor een 3,5 - inch diskettestation .
Poorten en connectoren

Het achterpaneel van de D845EPI moederbord bevat aansluitingen voor vier USB 2.0 poorten, een parallelle poort voor een printer is aangesloten , een seriële poort , twee PS /2 toetsenbord en muis poorten , audio line-in en line- out , microfoon line-in en een RJ - 45 aansluiting voor de basis 10 /100 Ethernet LAN controller . Het moederbord heeft ook aansluitingen voor een front panel audio header en LED power header .
Geheugen en BIOS

Het moederbord heeft twee 2.5V , 184 - pins DDR SDRAM DIMM sockets . De geheugenmodules moeten ongebufferd , niet-ECC RAM met kloksnelheden van DDR200 , DDR266 of DDR333 . Elke geheugensockets kan tot 512 MB ​​RAM-geheugen . Het bestuur maakt gebruik van de Intel /AMI BIOS met Intel Rapid BIOS Boot en SMBIOS ondersteuning . De laatste BIOS-update beschikbaar op de website van Intel is versie VA84510A.86A , uitgebracht in mei 2007.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Informatie over een Dual Socke…
·Hoe weten wat RAM een computer…
·Hoe Memory Toevoegen aan eMach…
·Hoe te Overclock de ATI Raedon…
·Wat zijn de verschillende onde…
·Hoe vindt u het modelnummer va…
·GeForce 6100 Pixel Shader Spec…
·Hoe te Toevoegen Meer SDRAM op…
·Hoe USB Speed ​​Upgrade 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat is een toner gebruikt in een printer…
·Hoe een MS 6580 Versie Reset 5 moederbor…
·Soorten CD Verpakking 
·Hoe te Jumpers instellen op een LG DVD R…
·Sommige van de Dell- cartridges geven de…
·Films Zal niet synchroniseren met de iPa…
·Verplichte onderdelen van een computer 
·Hoe je Custom Build een Acer Laptop 
·Hoe je het geheugen vervangen in een lap…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com