Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe Memory Van oude computers gebruiken
Veel computers zijn gebruiksvriendelijk als het gaat om het toevoegen van hardware . Hoewel je misschien niet veel ruimte om mee te werken , kunt u meestal voltooien van de installatie van de hardware . Als u van plan bent over het installeren van het geheugen van een oudere computer in een nieuwe , moet je eerst zorgen er ruimte is voor het geheugen en dat het geheugen compatibel is . Instructies
1

Klik op " Start" op de computer die u van plan bent om geheugen toe te voegen aan . Klik op " Computer " en "System Properties . " Let op de hoeveelheid RAM die al in de computer . Kopen van 2

Schakel beide computers . Plaats de computer op een harde ondergrond . Om eventuele schade aan de computers uzelf te aarden met behulp van een antistatische polsband of door het aanraken van de behuizing van uw computer voordat u uw hand niet in de computer .
3

Open beide computer gevallen . Kijk voor de memory sticks . Als u niet zeker weet waar het geheugen ligt , op zoek naar ten minste twee objecten ongeveer zes centimeter lang en twee centimeter lang . Elk object moet worden opgenomen in een sleuf . De sleuf heeft een vergrendeling aan beide zijden . Als de computer die u het toevoegen van geheugen aan niet meer beschikbaar slots hebt , kun je nieuwe geheugen niet toe , tenzij je al bestaande geheugen te verwijderen . In dit geval , het is goed om oude geheugen te verwijderen indien het nieuwe geheugen groter is , of als het oude geheugen is een of andere manier beschadigd . Als u het toevoegen van geheugen aan een laptop , zal het geheugen worden zich in een compartiment . Schroef het klepje om het geheugen .
4

Raadpleeg gebruikershandleidingen uw computers ' voor het type ondersteund geheugen . U kunt ook kijken op de website van de fabrikant voor de informatie .
5

Controleer het geheugen is hetzelfde . Bijvoorbeeld , kunt u geen DDR2-geheugen toe te voegen aan een moederbord dat ondersteunt alleen DDR3 . U kunt meestal identificeren het type geheugen , hetzij op de zijkant van de memory stick , de handleiding van uw computer of de website van de fabrikant . Sommige programma's van derden ook een geheugen controle uitvoeren .
6

Verwijder de geheugenkaart uit de oude computer . Druk de beide vergrendelingen en het geheugen moet pop uit . Plaats de geheugenkaart in de andere computer . Zorg ervoor dat de inkeping in het geheugen is uitgelijnd met de inkeping in de sleuf . Druk op de geheugenkaart naar beneden met een goede beetje van kracht tot u een ' klik '. De vergrendelingen moet vastklikken .
7

Vervang de gevallen . Zet de computer aan je geheugen toegevoegd . Navigeer terug naar systeem eigenschappen . Indien de totale hoeveelheid geheugen die u hebt geïnstalleerd overeenkomt met de hoeveelheid RAM in het systeem eigenschappen , alles is in orde . Als de geïnstalleerde RAM-geheugen niet is opgelost, schakelt u de computer en ervoor zorgen dat het geheugen goed op zijn plaats .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik het geheugen in een…
·Centrino Vs . AMD Sempron 
·Hoe om te controleren welk typ…
·Hoe je DVR Recordings opslaan …
·Wat is de definitie van DDR ge…
·Hoe om te upgraden naar 512 RA…
·Hoe Memory Modules Test 
·Hoe maak je een Serial ATA Con…
·Welke grafische chip het beste…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te halen van een Flash Drive 
·Hoe op te lossen IRQ-conflicten in serië…
·Memorex Lightscribe Multi - Format DVD-r…
·Hoe Set Up Surround Sound Blaster Sound 
·Hoe je uitschakelen Caching in CD Drives…
·Wat is de functie van een computer batte…
·Wireless Keyboard Storing 
·Hoe maak je een Hitachi XL2000 connet uw…
·Problemen met interne Web Camera op Lapt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com