Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Manieren om toename Computer Memory Zonder het kopen van RAM
Random Access Memory is de primaire opslag technologie die personal computers vertrouwen op voor het uitvoeren van programma's en voor het uitvoeren van andere activiteiten . In tegenstelling tot harde schijven , RAM opslag bewaart alleen gegevens terwijl een computer is ingeschakeld . Wanneer RAM van een computer loopt lage , regelmatige rekenbewerkingen langer duren om uit te voeren en fouten /waarschuwingen kan een gewone gebeurtenis te zijn . In plaats van meer RAM in dergelijke situaties te kopen , kan computergebruikers verhogen computergeheugen op andere manieren . Verhoog Virtueel geheugen

tegenstelling tot RAM , die data opslaat op fysieke adressen binnen fysieke hardware modules , virtueel geheugen slaat gegevens op virtuele of denkbeeldige adressen . Een computer kan virtueel geheugen genereren met een vaste schijf de aanwezigheid van extra RAM modules imiteren . Computergebruikers kunnen verhogen virtueel geheugen , gratis , door de toegang tot prestatie-instellingen van hun computer en het verhogen van de hoeveelheid waarde voor virtueel geheugen . Terwijl het verhogen van virtueel geheugen kan helpen low - RAM computers draaien programma's door extra , RAM - achtige opslagruimte , de keerzijde van virtueel geheugen is dat het werkt langzamer dan RAM .
Defragmentatie
< br >

defragmenteren van een computer zal niet toenemen computergeheugen in die zin dat het nieuwe , fysiek RAM- modules toe te voegen aan de computer printplaten . Echter , kan het proces vrij RAM-geheugen en de harde schijf opslagruimte die een computer niet efficiënt wordt gebruikt , welke positieve , meetbare effecten op de prestaties van de computer kan hebben . Defragmentatie is een geautomatiseerd programma dat gebruikers toegang via hulpprogramma 's van een computer of gereedschap menu . Het programma zoekt naar verwante fragmenten of bits van de gegevens die een computer opslaat over verschillende geheugen locaties en vervolgens conglomeraten die fragmenten in een enkele locatie . Door het opslaan van de fragmenten die specifieke mappen en bestanden bestaan ​​uit dicht bij elkaar , kan een computer toegang krijgen tot dergelijke mappen en bestanden met minder RAM .
Clean Systeem registers

de computer systeem register is een fervent gebruiker van RAM . Dit komt omdat systeem registers opslaan van alle gegevens van alle bewerkingen die computers uitgevoerd . Hoewel sommige van deze gegevens helpt computers herhalen operaties efficiënter tijdens het latere gebruik , een groot deel van de gegevens is nutteloos . Om deze nutteloze gegevens uit het systeem registers te wissen , kan computergebruikers lopen register schoonmaken software programma's . Zoals met defragmentatie , hebben deze programma's niet RAM -modules toe te voegen aan computers , maar ze maken meer RAM opslagruimte beschikbaar is .
Elimineer opstartprogramma's

andere manier computergebruikers kunnen verhoging van computergeheugen zonder het kopen en het installeren van extra RAM-geheugen is door de afschaffing van de opstartprogramma's . Opstartprogramma's zijn de programma's die openen op de computer desktops automatisch volgen van een gebruiker opstarten van de computer . Terwijl sommige gebruikers ze handig kunnen vinden , startups uitlekken beschikbare RAM-geheugen . Af te sluiten of opstartprogramma's uit te schakelen , moeten gebruikers diensten menu 's een computer toegang .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe PC Clear RAM 
·Hoe maak je een Marvell minipo…
·Wat Serie Is GeForce 6200 ? 
·Draadloze technologie voor Hig…
·Hoe maak je een Mobo Jump Met …
·De vereisten voor vervangen va…
·De verschillen tussen SIMM & D…
·Wat is een Pci - E Port 
·De beste grafische kaarten voo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een CPU Fan vervangen in een…
·Hoe maak je een robot maken 
·Vergelijking van laptop schermen 
·Wat is WXGA 
·Hoe Hard Drive Memory Toevoegen aan uw c…
·IBM Blade Center Rack koelbehoefte 
·Wat zijn de fabriek gerepareerd Computer…
·De ThinkPad T500 Recovery 
·Latitude C800 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com