Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Asus Rampage III Extreme Specs
Asustek Computer Inc vrijgegeven zijn Asus Rampage III Extreme moederbord van de computer in 2010 . Zoals de website Overclock3D.net noten , de Rampage III Extreme , dat is een vervolg op de ' ongelooflijk populaire " Rampage Extreme II , is een premium moederbord met alle functies die nodig zijn voor de ondersteuning van een optimale computer gaming . Specificaties van de ATX form factor moederbord inzicht bieden in de mogelijkheden van de Asus Rampage III Extreme . CPU & Chipset

gebruik van een Intel Socket 1366 , kan de Asus Rampage III Extreme geschikt voor een Intel Core i7 processor Extreme Edition microprocessor . De Asus Rampage III Extreme maakt gebruik van een chipset met een Intel X58 northbridge en een Intel ICH105 southbridge . Terwijl de northbridge van een chipset maakt rechtstreeks verbinding met een CPU en controles geheugen en de grafische gegevens , wordt de southbridge niet rechtstreeks verbonden met een CPU en controleert andere gegevens op het apparaat . Het moederbord bevat ook twee FireWire-poorten en 11 USB-poorten , waaronder twee USB 3.0 -poorten .
GPU Ondersteuning

Met zijn NVIDIA 3 - Way SLI en ATI CrossFireX -technologie , de Asus Rampage III Extreme kunnen tegelijkertijd werken vier videokaarten . De Rampage III Extreme bevat vier Peripheral Component Interconnect Express ( PCIe ) x16 slots. De slots zijn " zeer mooi gespreid , '' Overclock3D.net notities , opvang van de huidige omvangrijke , high - end videokaarten .
Geheugen & Opslag

Asus Rampage III Extreme maakt gebruik van triple channel , dual in-line geheugenmodule ( DIMM ) geheugen, dat het moederbord biedt met een maximale geheugencapaciteit van 24 GB . Voor de opslag , de Asus Rampage III Extreme heeft drie aparte Serial Advanced Technology Attachment ( SATA ) controllers : een Intel ICH10R controller, die zes , 3,0 Gb /s SATA-poorten biedt , een JMicron JMB363 PATA en SATA- controller, die een 3,0 Gb /s SATA-poort en een externe 3,0 Gb /s SATA- poort biedt , en een Marvell 9128 PCIe SATA 6.0 Gb /s controller, die twee 6,0 Gb /s SATA -poorten biedt .
Audio Specs

De Asus Rampage III Extreme moederbord heeft een acht - kanaals , hoge - definition audio codec . Deze codec helpt comprimeren en decomprimeren van audio -gegevens voor het verhogen van transmissiesnelheden . Daarnaast is de codec biedt de Rampage III Extreme met Blu - ray audio layer -inhoud bescherming , het voorpaneel audio jack re - tasking , audio jack detectie en multi - streaming mogelijkheden . Een optisch S /PDIF uitgang maakt het moederbord aan te sluiten op digitale audio-apparaten .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Slechte condensator op een Del…
·Hoe te lezen Een Mini SD Card 
·Centrino Vs . Pentium 4 Benchm…
·Wat doet de Pentium chip Do 
·Hoe maak je een Integrated Vid…
·Hoe de Asus Inleiding Screen D…
·Camaro moederbord 1.5C Via Spe…
·Hoe de Memory Upgrade op een C…
·Hoe om te controleren voor ATI…
  Related Articles
IPad Vs . Asus Eee 
Hoe te identificeren een Asus grafische …
Hoe maak je een Asus videokaart bijwerke…
Hoe maak je een Asus Videokaart Identifi…
Hoe maak je een Asus laptop videokaart u…
Welke videokaart voor een ASUS M3A78 AM2…
Wordt een Power Supply Upgrade Nodig voo…
Hoe te Onboard video in Asus inschakelen…
Specificaties op een Asus MyPal A632 PDA…
  Hardware Articles
·Magnetische opslag Disk Voordelen 
·Hoe kan ik een laptop te laten werken me…
·Specs voor een Dell Latitude PP01L 
·Hoe kan ik een Lexmark X4690 Wireless Pr…
·Hoe te downloaden op een laptop computer…
·Hoe te Overclock de Dell Optiplex Gx150 …
·Clearwire Compatibel Modems 
·Hoe een Sound Card Driver verkrijgen 
·Refurbished Vs New Computers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com