Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Specificaties op een Asus MyPal A632 PDA met GPS
Electronica en computer fabrikant Asus maakt een lijn van pocket pc's , of personal digital assistants , onder de naam MyPal . De MyPal A632 ondersteunt basistoepassingen zoals een agenda -en contactbeheer , terwijl het verstrekken van een GPS . Controls

Deze handheld computer van Asus beschikt over een LCD-touchscreen voor het navigeren en manipuleren van de items op het scherm . Als alternatief kan de gebruiker de vier - weg ( boven, rechts , onder, links ) navigatieknop om door de items op het scherm te gebruiken. De knop in het midden van de navigatie- lanceringen items of toepassingen , vergelijkbaar met een muisklik . Naast deze , zijn er fysieke knoppen om snel toegang te krijgen tot de inhoud van de Asus MyPal A632 , inclusief contacten , de kalender , stemopname (ook bekend als noten ) en taken ( voor het schakelen tussen hen ) . Deze knoppen bevinden zich aan de onderkant rechts van het apparaat , rechts van de navigatieknoppen .
Eigenschappen

De MyPal A632 van Asus beschikt over ingebouwde Bluetooth voor te gebruiken met apparaten, zoals headsets of laptop computers en GPS locatie -technologie . De inrichting omvat een digitale antenne uitvouwbare het GPS -signaal te versterken tijdens gebruik en een infrarood poort . Tot slot kunnen gebruikers het apparaat synchroniseren met hun computer na het installeren van Microsoft ActiveSync op de computer, omdat dit apparaat maakt gebruik van het Windows Mobile-besturingssysteem . Het OS is voorzien van een Start -menu vergelijkbaar met Windows op personal computers .

De Asus MyPal A632 Ports is compatibel met de MiniSD-kaart , een vorm van verwijderbare opslag , via een poort aan de zijkant . Daarnaast kan de gebruiker bijvoorbeeld een Secure Digital , SDIO of MultiMedia Card ( MMC ) invoegen in de poort aan de bovenzijde van de inrichting voor extra opslag . Gebruikers kunnen de pocket PC gebruik met de ingebouwde luidsprekers of plaats een stekker van de hoofdtelefoon in de hoofdtelefoonaansluiting , gelegen langs de bovenkant van het apparaat , om storende voorkomen dat anderen met de audio .
Hardware < br >

de standaard hardware die wordt geleverd met de Asus MyPal A632 is voorzien van een batterij en een adapter voor het opladen van de accu . De consument moet de batterij te installeren vóór gebruik van het apparaat . De meegeleverde USB- kabel biedt de mogelijkheid om het apparaat te verbinden met een computer voor synchronisatie . Er is ook een sleuf ingebouwd in het apparaat voor het opslaan van de stylus die controleert en schrijft op het aanraakscherm . Bovendien kunnen gebruikers een carkit met extra hardware zoals een zuignap , zwanenhals houder dat kleeft aan de voorruit te gebruiken als een GPS en een auto-oplader die stekkers in de auto lichter te kopen
< . br >

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Google Informatie over het And…
·Wat is een tablet-computer ? 
·Problemen met G Tablet Display…
·Hoe je Dragon Ball Z downloade…
·Problemen met synchroniseren v…
·Kan ik Put een APK -bestand op…
·Hoe te Zet de Input Panel op e…
·Top Tablet PC Software 
·Hoe maak je een Windows XP Tab…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Broken MicroSD Slot Fix 
·Hoe Clean Up Computer Memory Space 
·Targus Power Adapter Compatibiliteit 
·Hoe kan ik een HP 3600 printer Troubesho…
·Hoe is een server anders dan een Werksta…
·Hoe maak je een Kindle Unlock 
·Gids voor aansluiten Mijn PC Apparaten o…
·Mijn laptop start niet 
·Hoe maak je een FiOS TV Box verbinding n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com