Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Gids voor aansluiten Mijn PC Apparaten op de Moederbord
Bij het bouwen , upgraden of repareren van een computer , is het belangrijk om te weten hoe goed en veilig apparaten aan te sluiten op het moederbord . Een misstap , drop , of statische elektriciteit schok op de verkeerde plaats kan blijvende schade aan computer componenten . Houd deze belangrijke tips en richtlijnen in acht bij het ​​openen van uw computer en knutselen met haar fragiele ingewanden . Correcte aarding

Aarding jezelf van statische elektriciteit is belangrijk bij het ​​aansluiten van apparaten op het moederbord . Tuurlijk , het is leuk om je voeten wrijven langs het tapijt en shock vrienden en familie , maar per ongeluk schokkend een component computer zal zeker opsturen naar silicium hemel , en de onderdelen er omheen beschadigd kan raken .

Ground
uzelf door een van beide te kopen een juiste polsbandje of raak uw voeding . Een polsbandje wordt aangesloten op een geaard bron die voortdurend ontladingen van statische elektriciteit . Contact met de voeding werkt ook als het geaard . U kunt uw voeding aangesloten op een 3-polige stopcontact ( zorg ervoor dat de stroom uitgeschakeld is ) en raak het periodiek of in contact blijven met het terwijl het hanteren computer onderdelen .
CPU , RAM en PCI-kaarten

CPUs
, RAM en add-on -kaart worden geïnstalleerd in enigszins vergelijkbare modes : het vinden van de juiste aansluiting , duwen ze in , en het veiligstellen van hen met een hendel of schroef . RAM-geheugen en PCI-kaarten zijn eenvoudig te installeren . Gewoon line-up van de kaart naar het stopcontact en druk voorzichtig een keer , zet deze dan vast met de schroef die door de zaak . RAM heeft een inkeping die moet worden opgesteld . Ze passen maar op een manier , dus als het niet verder in , forceer het niet . Sommige onderdelen vereisen meer kracht dan anderen , maar ze moeten uiteindelijk veilig op zijn plaats zonder al te veel moeite .

CPU
zijn een beetje ingewikkelder . CPU , voor het grootste deel , een inkeping in een hoek zodat ze gemakkelijk op zijn plaats . Een hendel wordt dan meestal naar beneden geduwd om het te vergrendelen . Afhankelijk van de CPU, kan het ook nodig een heatsink en /of thermische pasta. Raadpleeg altijd zowel uw CPU handleiding en handleiding van uw moederbord voor de juiste installatie -instructies . Dit is het brein van uw computer en het kan gemakkelijk oververhit raken als ze niet goed geïnstalleerd , dus double-check uw instructies , gaan langzaam , en wees voorzichtig .
Zoveel kabels
< br >

Er zijn zo veel verschillende soorten kabels die paden in een computer dat het snel kan beginnen aan een jungle lijken te steken . Probeer ze semi - georganiseerd te houden , en zip - banden gebruiken indien nodig om te voorkomen dat ze wrijven tegen het moederbord of andere gevoelige componenten . Bij het ​​aansluiten van kabels , wees dan voorzichtig en druk stevig , maar niet met geweld . Als je hoort het moederbord beginnen te kraken of barsten , of de pinnen op de kabels bocht , bent u te hard duwen . Als de draden zijn gebogen zodat ze niet op een lijn met het stopcontact , kan je meestal voorzichtig buigen ze terug . Kabels kunnen meestal slechts een manier worden aangesloten , zodat er altijd voor zorgen de pinnen goed zijn uitgelijnd .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat is MS Pro Duo ? 
·Definitie van RAM Slots 
·Hoe te vertellen als moederbor…
·Hoe te Overclock een Athlon FX…
·IBM Aptiva 2193 Moederbord Pro…
·Hoe om uw laptop Ram geheugen …
·Hoe je RAM toe aan een HP ProB…
·Hoe kan ik gratis RAM geheugen…
·Specs op de Foxconn Moederbord…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop op Betalingen 
·Verschillen tussen de 8800 GTS Vs . 8800…
·Hoe werkt Purity USB werk? 
·Hoe je een inkjetprinter Met Dubbelzijdi…
·Specificaties voor de Acer Aspire 5315-2…
·Hoe kan ik een printer via USB verbindin…
·Computer Chip Gebruikt in Medicine 
·Hoe je BIOS Checksum Error Fix 
·Hoe een optelschakeling met een micropro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com