Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe te Onboard video in Asus inschakelen
U kunt uw Asus PC of moederbord om te schakelen naar video aan boord als de grafische kaart geïnstalleerd om de uitbreidingssleuf mislukt instrueren . Het moederbord heeft een programma dat de configuratie van alle hardware in de computer bestuurt . Verander de instellingen in deze toepassing - en in Windows - om de embedded apparaat inschakelen . Basics

Sommige modellen van Asus moederbord omvatten zowel een dedicated grafische kaart en een geïntegreerde grafische chip . De kaart maakt verbinding met een slot op het moederbord - Peripheral Component Interconnect , PCI express, of accelerated graphics port , afhankelijk van het model van de kaart en de leeftijd van het bestuur - terwijl de chip is ingebed om ofwel de centrale verwerkingseenheid of de chipset . De computer kan geen video-output met behulp van beide hardware- apparaten op hetzelfde moment , dus , op basis van de configuratie , het maakt graphics via ofwel de kaart of de chip .
Besturingssysteem

Microsoft Windows
controleert ook de werking van grafische via drivers . Om afbeeldingen op de monitor uitvoeren , moet het besturingssysteem communiceren met een driver die communiceert met de video -component . Drivers zijn specifiek voor het model en het besturingssysteem . In tegenstelling tot sommige hardware - bijvoorbeeld printers - het OS kan niet meer dan een grafische driver tegemoet op hetzelfde moment . Als u overstapt van een grafische kaart naar onboard graphics , drukt u op " Windows - X , " select "Device Manager " en dubbelklik op " Beeldscherm Adapters . " Rechtsklik op de huidige bestuurder en klik op " Installatie ongedaan maken . " Na het herstarten van het systeem - Windows 8 maakt gebruik van een generieke grafische driver - Installeer de driver voor onboard video . U kunt deze driver
BIOS

te verkrijgen van de Asus Support site. De basic input /output system controleert de configuratie van het moederbord en de aangehechte hardware . Het BIOS slaat deze informatie op in de Complementary Metal - Oxide Semiconductor . Bij het opstarten , de Asus biedt een optie om de BIOS via een grafische toepassing om de instellingen opgeslagen in de CMOS wijzigen . Een van de opties van een gebruiker kan veranderen in het BIOS is de weergavemodus . Druk op ' Del ' in het opstartscherm na het aanzetten van de computer om de BIOS te openen . Klik op " Exit " en vervolgens " Geavanceerde modus . " Selecteer het tabblad " Geavanceerd " , klik op " System Agent Configuratie , " en selecteer vervolgens " Start Graphic Adapter . " Choose " iGPU " van de opties en klik vervolgens op " Exit" om onboard video in te schakelen.
overwegingen

de BIOS varieert afhankelijk van het model van het moederbord . Voor oudere hardware , gebruiken de directionele pad op het toetsenbord , in tegenstelling tot de muis , om de installatie te navigeren . Kijk voor de "Advanced ", " Peripheral Devices , " " Onboard Devices" of soortgelijk menu en controleer voor opties zoals " Primary Video Device " of " Integrated Graphics . " Je kunt een kopie verkrijgen van uw handleiding van Asus ondersteuning voor instructies over het navigeren in de BIOS , indien nodig .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een 3D- videokaart…
·Welke videokaart voor een ASUS…
·Hoe maak je verbinding een Rad…
·Kunt u een upgrade van een HP …
·Hoe maak je een 6200 PCI video…
·Hoe Zorg ervoor dat uw videoka…
·Hoe maak je een videokaart wij…
·Welke grafische kaart kan ik d…
·Hoe maak je een Leadtek WinFas…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop verplaatsen Hoewel…
·Hoe om erachter te komen van een Compute…
·Hoe maak je verbinding een iMac Via de T…
·Hoe de BIOS Spanning controleren 
·Mijn MacBook Pro Kan niet lezen van de i…
·Hoe verander ik een Dell Latitude D610 s…
·Printen op Postcard Stock 
·Nvidia Geforce 7800 GS Specificaties 
·Hoe de BIOS Password Reset op een Toshib…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com