Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een GX260 Moederbord Vervang
Het vervangen van het moederbord in de Dell Optiplex GX260 is een beetje uitdagend , maar kan worden gedaan met een beetje geduld in ongeveer twee of drie uur . Om de computer systeem te upgraden , kunt u het moederbord te veranderen naar een grotere capaciteit en sneller systeem . Het vervangen van het moederbord is een kwestie van het verwijderen van de elektrische kabels van het bord en het nemen van het moederbord uit de kast om het nieuwe bestuur te installeren . Wat je nodig hebt
Platte kop schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Demontage van de Dell Optiplex GX 260
1

Schakel de Dell Optiplex GX260 computer , en haal de stekker uit het stopcontact voordat u het moederbord te vervangen . Verwijder het netsnoer en de kabels aan de achterkant van de behuizing van de computer , en zet de achterkant van de zaak naar u toe . Kopen van 2

Druk de knoppen aan beide zijden van de zaak bij de achterkant , en til de top dekking tot de zaak te openen . Haal de stekker van de rode , witte en zwarte fan draad van het moederbord en druk de lipjes aan de zijkanten van de ventilator tijdens het omhoog te trekken naar de ventilator uit de behuizing te verwijderen .
3

Zoek de molex kabel op de rug , linker hoek van het moederbord , en maak de kabel door de knop in op de connector en tillen . Maak de P4 draadconnector uit het midden van het moederbord aan de voorkant , in te duwen op de connector , terwijl omhoog te trekken .
4

Verwijder de grijze lintkabel van het moederbord door het opheffen van de connector recht omhoog . Maak de drie gekleurde platte lint kabels uit het moederbord door omhoog te trekken en weg van je zorgvuldig .
5

Maak de blauwe en zwarte elektrische draden aan de achterkant van het moederbord door de knop in op het tabblad en heffen de draden uit het stopcontact . Til het metalen uiteinde van de uiterst rechtse hoek van het moederbord , en openen het groene lipje aan de voorkant van het moederbord in de buurt van het centrum door deze weg te trekken van je .
6

Duw de havens in de geval , en til het moederbord omhoog , flipping het van je weg. Steek een platte schroevendraaier in de omcirkelde gleuf onderaan in het midden van het moederbord om de uitbreiding van het moederbord te verwijderen .
7

Draai de schroef aan de achterkant van het moederbord met een kruiskopschroevendraaier en verwijder de heatsink en de haven paneel van het moederbord .
Montage van de Dell Optiplex GX260
8

Bevestig de heatsink en de haven paneel om de nieuwe moederbord , en zet het moederbord aan de paneel met een schroef . Bevestig de uitbreiding op het moederbord , en stel het moederbord in de zaak .
9

Bevestig de metalen clips over de hoeken van het moederbord en sluit de groene tab op het midden van het moederbord in de terug . Bevestig de blauwe en zwarte elektrische draden aan het moederbord aansluitingen , en zet de drie gekleurde platte lint kabels op het moederbord .
10

Bevestig de grijze lintkabel en de P4 draad connector op het moederbord . Bevestig de molex kabel naar het moederbord , en bevestig de ventilator op de computer zaak .
11

Sluit de ventilator elektrische rode , witte en zwarte draad in het moederbord , en sluit het deksel op de zaak . Bevestig de kabels aan de achterkant van de zaak , en steek de stekker in de zaak .
12

Steek het andere uiteinde van het netsnoer in het stopcontact en zet de Dell Optiplex GX260 computer .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Socket 478 moederbord Specific…
·Parallelle vs Serial Processor…
·Inleiding tot de Intel Pentium…
·Hoe om te achterhalen of u kun…
·Hoe te verwijderen mijn Dell I…
·Hoe te Inspiron 1520 Memory Up…
·Voeding voor de AMD Athlon II …
·HP M8400f RAM Capaciteit 
·Eenvoudige beschrijving van ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Vergelijk LG R200 Laptops 
·Zal Morsen op je laptop Maak het niet te…
·Hoe Memory Upgrade op een Sony Vaio 
·Verschillen in Memory Sticks 
·Hoe maak je een iPad verbinding met een …
·Wat is OCR scannen ? 
·Hoe te verwijderen U3 System Uit Jump Dr…
·Hoe maak je een Floppy Disk Format 
·Hoe de batterij Take Out van een laptop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com