Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Waarom heeft een computer moederbord Maak een hoge toon geluid ?
Ongewone geluiden uit de computer kan alles zijn van ernstige problemen tot geen problemen betekenen . De onzekerheid , samen met de kosten van computer hardware onderdelen - niet om het risico van verlies van gegevens en het zijn zonder uw computer te noemen - maken het belangrijk voor u om vreemde geluiden te onderzoeken zodra ze onder uw aandacht komen . Normale Sounds

Niet elke schel geluid uit uw computer suggereert een probleem . Computers produceren ook een verscheidenheid aan geluiden als onderdeel van hun normale werking . In het bijzonder , iets dat spins gemakkelijk lawaai kan maken . Dit omvat ventilatoren en de harde schijf . In het geval van de fans , hun sound groeit soms luider wanneer de computer werkt harder omdat het moet draaien de ventilatoren op een hogere snelheid om de extra warmte af te voeren uit het hogere niveau van de exploitatie. U heeft waarschijnlijk niet nodig hebt om jezelf bezig te houden met een onbekende hoog geluid , tenzij u de computer hebben gebruikt voor een tijdje en het geluid is nieuw .
Condensatoren

condensatoren maken soms een hoge toon zoemend geluid , hetzij wanneer onder een hoge belasting of bij defect . In het laatste geval kan foutieve constructie gastoe te bouwen binnen de condensator , die vervolgens openingen onder druk en soms creëert een hoorbare ruis . Defecte condensatoren kan beschadigen of vernietigen andere hardware . Als u vermoedt dat een slechte condensator , of weet niet wat anders het zou kunnen zijn , geef je computer een inspectie .
Condensatoren Inspectie

Uw computer heeft condensatoren over het, onder meer op het moederbord en op bijna alles die wordt aangesloten op het moederbord , zodat het opsporen van een slechte condensator kan enige tijd duren - zeker als je niet weet of een condensator is eigenlijk het probleem veroorzaakt . Veel condensatoren eruit als piepkleine blikjes frisdrank en kleinere uitzien squat cilinders . Mislukt condensatoren meestal uitpuilen aan de bovenkant of knapperig residu om hen heen . Zorg ervoor dat u niet alleen het moederbord , maar ook alle andere hardwarecomponenten op met zichtbare condensatoren op hen . Als je een slechte condensator vinden , blijven kijken voor het geval u meer vinden . Daarna, niet uw computer opnieuw te gebruiken totdat u de defecte hardware te repareren of te vervangen .
Fans

De lagers en motoren op fans gaan soms slecht . Als dit gebeurt dan is de ventilator kan beginnen te zeuren , of hij stopt met werken . Indien haalbaar , opent u het zijpaneel van de computer toren met het systeem te lopen en proberen om de exacte bron van het geluid te bepalen. Als je kunt vaststellen dat het geluid afkomstig is van een ventilator , schakelt u de computer en vervang de ventilator.
Power Supply Unit

Voedingseenheden
soms een hoog maken - gooide janken of dreunende geluid , het kan continu gebeuren , wanneer u bepaalde taken uit te voeren op de computer of wanneer u de stroom belasting hoog genoeg nemen . Dit kan gebeuren hetzij als gevolg van goedkope bouw of omdat het apparaat te dicht bij maximale capaciteit . Zoals u zou doen om de fans te controleren , opent u het zijpaneel terwijl de computer is ingeschakeld en je oor tot de PSU . Als dit is waar het geluid vandaan komt , vervangt u de unit met een hoge - kwaliteit -model en upgraden naar een hoger vermogen als je nodig hebt om dit te doen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te Overclock een Asus P5B …
·Moederbord Conversion : DDR2 n…
·Hoe kan ik controleren waar Mi…
·Hoe maak je een PCI Firewire k…
·Wat is Core 2 Duo T5800 ? 
·Hoe te Overclock een Q6600 Asu…
·Hoe ik mijn moederbord Bestek …
·Wat zijn de HP MSI MS - 6577 S…
·Computer Hardware RAM Informat…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe werkt 3G voor iPad Werk 
·Specificaties voor een HP Jet Direct 
·Hoe kan ik een mini- SD -kaart in een ad…
·Hoe de pictogrammen op mijn iPad Stop Va…
·Hoe te kopen meer RAM-geheugen voor een …
·AMD Sempron 3100 Specificaties 
·Vergelijking van een AMD Turion X2 RM - …
·Safari ontbreekt Van mijn MacBook 
·Hoe te PCI USB 2.0 Card In Pentium III 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com