Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te reflow soldeer voor de NVIDIA chip
Moederborden van pc's hebben onderdelen , zoals de grafische chip NVIDIA , dat zijn opbouw . Opbouw wordt gedaan door de oppervlakte van de printplaat met een gelijkmatige laag van soldeer , het instellen van de onderdelen op de printplaat en vervolgens te verhitten met een infrarood oven of hete lucht pistool tegen het soldeer smelten . Het gesmolten soldeer hecht aan elektrische contacten op het bord en de chips , en de overtollige soldeer vloeit van het bord . De gesoldeerde elektrische contactpunten op opbouw PCB's kunnen barsten of ontwikkelen haarscheurtjes dat storingen , zoals een monitor met rode lijnen over het scherm kan veroorzaken . Dit kan worden opgelost door het opnieuw vloeibaar maken het solderen of opwarmen aan het smeltpunt . Wanneer het opnieuw geplaatste soldeer afkoelt , het elektrisch contact is opnieuw gemaakt en het bestuur is vastgesteld . Wat je nodig hebt
Ontsmettingsalcohol
wattenstaafjes
vloeibare flux
Cookie lade
aluminiumfolie
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder de NVIDIA moederbord van uw PC . Opstijgen geen draden , stickers , heatsinks , ventilatoren , BIOS batterijen , schuim afstandhouders en alle andere component computer die kan worden verwijderd . Kopen van 2

Gebruik alcohol en een wattenstaafje te vegen het moederbord schoon en verwijder vet en stof die kunnen worden op de printplaat . Breng een gelijkmatige laag van vloeibare flux aan de raad en krijgen in zo veel hoeken en gaten als je kunt, zodat het stroomt onder de NVIDIA -chip op het moederbord .

Heat 3 uw oven tot 385 graden Fahrenheit . Terwijl de oven aan het opwarmen is , regel een cookie lade met aluminiumfolie . Maak zes 1 -inch ballen uit aluminiumfolie . Leg ze op de beklede bakplaat in zelfs rijen om het moederbord te ondersteunen . Stel het moederbord met de GPU en de CPU- socket naar boven op de aluminiumfolie ballen .
4

Knip een stuk aluminiumfolie , dat is 1 centimeter groter aan alle kanten dan het moederbord . Knip een venster voor NVIDIA chip passen van de aluminiumfolie , waardoor voldoende van de folie aan de rest van het moederbord te dekken . Wikkel de zijkanten van de aluminiumfolie rond het moederbord en laat de chip blootgesteld in het venster dat u uitknippen .
5

Zet de bakplaat met het moederbord in de oven . Zet een raam open of zet de keuken ventilator , zoals verwarmde plastic zal dampen vrijkomen in uw huis . Laat het moederbord opwarmen gedurende acht minuten . Schakel de oven . Open de ovendeur en maak een andere bal van aluminiumfolie , zet deze tussen de deur en de bovenkant van de oven om het faillissement van de deur te openen . Wacht 20 minuten om het moederbord te laten afkoelen .
6

Neem het moederbord uit de oven . De opnieuw geplaatste soldeer zal zijn afgekoeld en keerde terug naar zijn vaste toestand . Installeer alle onderdelen die u hebt verwijderd van het moederbord en plaats het moederbord terug in de computer .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Structuur van het geheugen Com…
·Beschrijving van Intel-process…
·Incompatibele Computer Memory …
·Wat zal extra RAM-geheugen doe…
·ATI Mobility Radeon 7500 Speci…
·Is de ATI Radeon HD 4670 Compa…
·Hoe kan ik een MSI Wind Proces…
·Hoe kan ik een Intel moederbor…
·Hoe te herstellen van de kleur…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te knippen en plakken op een MacBook…
·Zo plaatst u Windows XP op een SCSI- har…
·In het digitale tijdperk , de invoering …
·Hoe maak je een Flash Chip Identificeer 
·Klok Problemen in een Compaq EVO N610c 
·Dell Inspiron Vs . Studio 15 Laptops 
·AMD X2 Basics : Overklokken 
·AMD Athlon II Dual - Core P320 Specs 
·Hoe kan ik een Micro ATX moederbord in e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com