Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Mijn laptop wordt alleen bewust van RAM van dezelfde grootte
Laptop computers hebben gewoonlijk beperkte uitbreiding van de capaciteit , met name in vergelijking met hun desktop broeders . Een veel voorkomende uitbreiding beschikbaar is voor een laptop eigenaar is om meer geheugen aan het systeem toe te voegen . Computer geheugen is verkrijgbaar in een duizelingwekkende reeks van formats en systeemleveranciers vaak plaatst beperkingen op de grootte en het type van de uitbreiding beschikbaar . De enige manier om definitief te weten wat de uitbreiding beperkingen zijn op de RAM van uw laptop is om de fabrikant te raadplegen . Computer RAM

Random Access Memory
( RAM ) wordt gebruikt door een computer om de inhoud van de geopende programma's slaan terwijl de computer is ingeschakeld . De term computergeheugen verwijst doorgaans naar RAM . RAM van een computer wordt vaak verward met de opslagruimte op interne schijven, dat is ook een type geheugen . Voor praktische doeleinden , het belangrijkste verschil is dat alle informatie die is opgeslagen in het RAM-geheugen verdwijnt wanneer u de computer uitschakelt , terwijl informatie die is opgeslagen op uw harde schijf blijft of uw computer is ingeschakeld of uitgeschakeld . Moderne computers meten meestal RAM in termen van gigabytes ( GB ) . Het toevoegen van RAM op een computer zal uw systeem om meer programma's tegelijk draaien en wisselen tussen geopende programma's efficiënter .
Laptop Uitbreiding

meeste laptops
zijn ontworpen met beperkte uitbreiding . Dit is een afweging gemaakt door de fabrikanten aan draagbaarheid en economische prijsstelling zorgen . Afhankelijk van het merk en model van uw laptop , evenals de opties geconfigureerd op aankoop, kunt u in staat zijn om de RAM uit te breiden buiten de huidige configuratie van het systeem . Raadpleeg uw handleiding , online of technische ondersteuning van de leverancier om vast te stellen wat uw beschikbare uitbreidingsmogelijkheden zijn .
Memory Banken

Computer RAM
kan worden ontworpen met een diverse beperkingen . RAM is geleverd in een verscheidenheid van soorten module door de jaren heen , het meest typisch enkele inline memory modules ( SIMM ) of dual inline memory modules ( DIMM ) . Laptop RAM-modules en desktop RAM-modules kunnen verschillende maten. Een veel voorkomende beperking voor RAM uitbreiding is dat de geheugenmodules in paren worden geïnstalleerd . Als de fabrikant ontwerpt het systeem om oudere 32 - bit modules ondersteunen met een 64 - bits besturingssysteem , een oplossing is om de modules doorschieten zodat ze combineren tot een volledige geheugenbank evenaren . Fabrikanten ook de grootte van een module in een of alle van de beschikbare slots in het systeem .
Verdere Problemen

beperken Het is altijd het beste om de fabrikant vooraf te raadplegen aankoop geheugenuitbreiding voor uw systeem aan de beperkingen van RAM die kan worden geïnstalleerd begrijpen . Uw vermogen om RAM uitbreiding oplossen in een laptop kan worden beperkt door de geheugenmodules tot uw beschikking . Als u twee modules van verschillende grootte , verander de sleuven waarin ze zijn geïnstalleerd . Probeer verschillende combinaties van modules in de beschikbare slots . Bij twijfel contact op met de technische ondersteuning van de leverancier van uw laptop en hebben ze de exacte specificaties leggen voor uw model van de laptop .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Memory op Presario V2000 l…
·Hoe lang duurt een BIOS-update…
·De vergelijking tussen RDRAM e…
·Hoe Memory Chips Lees 
·Hoe Memory Voeg toe aan een Co…
·Wat is een VT6421A Serial ATA …
·Hoe maak je een Gateway M465 m…
·RDRAM geheugen Beschrijving 
·Hoe kan ik een Asus M4A785 - M…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
  Hardware Articles
·Cartridges gebruikt voor de Hewlett - Pa…
·Hoe zien of een machine is 32 of 64 bits…
·Hoe te herstellen Xerox Phaser 3635MFP 
·Hoe de downloadsnelheid te verhogen in V…
·Hoe PC Boards Recycle 
·Hoe om programma's installeren op een Ee…
·Hoe om te weten welke versie van de Kind…
·Hoe maak je een HP printer offline te pr…
·Lexmark X5470 probleemoplossing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com