Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
De specificaties van een Sony VPH - 1031Q
De Sony VPH - 1031Q is een een ouder model projector die in de late jaren 1980 werd geïntroduceerd . Het ontbreekt de hoge resolutie en de verscheidenheid van inputs die nieuwere projectoren bieden en heeft een lage intensiteit lens dat maakt het ongeschikt voor gebruik in de lichte gebieden . Omdat de Sony VPH - 1031Q geen moderne uitzicht aanpassing kenmerken bezitten , moeten alle aanpassingen aan het formaat en de richting van het geprojecteerde beeld handmatig worden uitgevoerd . Beeldscherm Attributen

De VPH - 1031Q is geschikt voor het produceren een beeld meten 67-250 inch diagonaal . Zijn fabriek aanpassing is bedoeld om een beeld dat 100 centimeter meet diagonaal produceren . De video-uitgang van de VPH - 1031Q wordt geproduceerd op 300 lumen uit 3 aparte lenzen . Deze projector is in staat om automatisch te schakelen tussen de PAL , NTSC , NTSC4.42 en SECAM Video normen voor de weergave output. De VPH - 1031Q kunnen RGB- video weer op 1100 TV lijnen of 650 voor de video-ingang en heeft een totale maximale resolutie van 1024x500 . Deze eigenschap maakt het mogelijk om high -definition -uitgang voorzien van RGB videobronnen maar niet van videobronnen , zoals videorecorders .
Audio mogelijkheden

tegenstelling tot de meeste moderne projectoren , de VPH - 1031Q biedt geen poorten voor audio-uitvoer . Alle audio-uitvoer van de VPH - 1031Q wordt gedragen door een paar van 3 1/8 inch luidsprekers die op een totaal vermogen van 3 watt . Hoewel het alleen voor uitvoer via de luidsprekers is de VPH - 1031Q accepteren drie soorten audio -ingang . Het eerste type is een phono -aansluiting , dat is een grotere voorloper van de 3,5 mm audio-aansluiting gebruikt op iPods en andere moderne apparaten . De tweede audio-ingang is een 25 - pins D-sub -connector ontworpen om zowel audio -en video-ingang vanaf een computer te geven . Derde audio-ingang van de VPH - 1031Q is een BNC -poort . Deze poort verbindt een coaxkabel aan op de projector om audio en video input te leveren .
Videomogelijkheden

De VPH - 1031Q heeft drie belangrijke video-ingangen . De eerste is een BNC- connector , die dezelfde functie als een RCA kabel . De tweede is een 9 - pins D-sub -poort die in de eerste plaats is ontworpen om video- input van een computer of andere digitale bron . De derde is een 25 - pins D-sub -connector . Naast het leveren van composiet video -en audio -ingang , wordt deze poort ook gebruikt om de optionele afstandsbediening te bedienen .

Previous: Next:
  projectoren
·LCD Projector Verhuur in Manil…
·Hoe een LP340B Demonteer 
·Hoe te Water Bottle Rockets ve…
·Hoe te Projector gebruiken Met…
·Hitachi LCD lamp Instructies v…
·Hoe Film- Projectoren bouwen v…
·Verschillen tussen de Dell Ins…
·Hoe kan ik een Dell-projector …
·Hoe maak je Hang een projector…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Processor Upgrades voor een Dell Inspiro…
·Hoe de Akai MPD 24 Gebruik 
·Hoe Hard Disk Data Restore 
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf inst…
·Hoe maak je een Gateway Tower Case Cover…
·Hoe vindt u een Inverse Matrix op een gr…
·Hoe maak je een iMac Demonteer 
·Soyo SY - 71WM Specs 
·Hoe te OpenSSL bijwerken op een Apple 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com