Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Verschillen tussen de Dell Inspiron , Vostro & Studio
De Dell Inspiron , de Dell Studio en de Dell Vostro zijn drie van de laptop en desktop personal computer merken van computer technologie bedrijf Dell Inc De Inspiron dient als het bedrijf het vlaggenschip merk , die een breed scala van entry- level en mid - range pC's . De Studio , na zijn debuut in 2008 , werd iets boven de Inspiron geplaatst , en de Vostro fungeert als het bedrijf de kleine business-georiënteerde pc-merk . Dell heeft echter een aantal van haar Studio offers gestaakt , waardoor het verlaten van de Studio XPS 9100 desktop als het merk alleen aanbieden . Ironisch genoeg , als een hybride machine - het bevat onderdelen typerend voor high -performance XPS divisie van Dell - de Studio XPS 9100 overtroeft de Inspiron en Vostro inzendingen . Besturingssysteem

Op het moment van publicatie , is de Dell Inspiron typisch gebaseerd op de Home Premium editie van Microsoft's Windows 7 besturingssysteem - het symbool van de nadruk van het merk op de alledaagse , home-based computing. De Dell Vostro komt meestal met de juiste Windows 7 Professional besturingssysteem en de Dell Studio XPS is het enige merk van de drie met de top - level Windows 7 Ultimate als besturingssysteem keuze .
Processors < br >

Processor keuzes
komen van Intel Corp en Advanced Micro Devices merken zoals de low - end Intel Celeron en AMD Sempron , mid - range AMD Athlon en Intel Core 2 , en het hoogste niveau Intel Core i - series . De Inspiron ligt aan de lage kant van de computer chip spectrum , terwijl de Studio XPS bezet de andere kant , met de Vostro ertussen . De Inspiron is het merk met de grootste keuze aanbod van processors . Het omvat de Sempron , Athlon , en de low - end i3 , mid- range i5 en top- level i7 divisies van de Core merknaam
geheugen en schijven
< br . >

Wat systeemgeheugen , of random access memory , kan de Inspiron bieden tot 8 GB , maximale capaciteit van de Vostro 's is 6GB , en de Dell Studio XPS maxes op 24GB . De Vostro is ook aan de lage kant van de maximale opslag van gegevens tussen de drie merken , in 750GB , de Inspiron biedt tot 1000 GB , terwijl de Studio XPS geeft een piek harde schijf van 2000 GB . Elke computer komt meestal met een CD /DVD- speler en-recorder , hoewel Dell biedt de keuze voor het krijgen van een met toegevoegde Blu - ray disc -mogelijkheden .
Graphics en Video

op het moment van publicatie , de Dell Inspiron en Dell Vostro pC's hebben drie keuzes van video /grafische processors : de Intel HD graphics chipset , de Intel graphics Media Accelerator , en de AMD Radeon graphics processing unit , die krachtiger is dan de eerder genoemde Intel keuzes . Intel HD Graphics wordt geleverd met de pc met de Intel Core i3 of i5 processor , omdat het wordt geïntegreerd op de chip zelf . De Intel GMA is geïntegreerd in het moederbord en , zoals HD Graphics , ontleent zijn videogeheugen van het systeem geheugen van de computer . De AMD Radeon GPU maakt gebruik van het RAM-geheugen of heeft zijn geheugen . De Dell Studio XPS 9100 heeft zes keuzes van de GPU's van AMD en een andere GPU fabrikant , Nvidia , naast de gewone grafische verwerking van de HD Graphics chipset op de i7 processor .

Previous: Next:
  projectoren
·Hoe maak je Focus een projecto…
·Over DVD Projector Rentals 
·Hoe de Laptop & de projector l…
·Hoe Hook Up een laptop op een …
·Hoe te Soy Bad en Body Kits Ma…
·Definitie van een LCD -project…
·How To : Computer Uitvoer naar…
·Hoe te Kleur aanpassen op een …
·Hoe maak je een projector te w…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf in een Dell…
·Hoe partitie een 4GB Sandisk Micro 
·Hoe kan ik Problemen met een Memory Upgr…
·Hoe kan ik een CMOS Systeemherstel op ee…
·Hoe de iPad Jailbreak 
·Xeon 3040 Prestatie 
·Hoe je het RAM vervangen op een Lenovo 2…
·Hoe de Stroomverbruik berekenen door een…
·De HP 2575 printer is een printer die ka…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com