Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Hoe maak je een Sanyo PLC XF35N Problemen
De Sanyo PLC - XF35N is een multimedia projector die zowel in hi- definition en standaard - definition content weergeeft . Hoewel het kan worden gebruikt als een rear projection of gemonteerd aan een plafond , kan het niet om goed te presteren als het niet goed is opgezet en bijgehouden . Voorkomende problemen die zich kunnen voordoen zijn onder andere weergave en macht problemen , verkeerde instellingen en lamp problemen . Voordat u belt een technicus of het verzenden van uw toestel voor elke vorm van reparatie , kan een paar richtlijnen voor probleemoplossing prestaties te verbeteren . Wat je nodig hebt
Lamp
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat uw Sanyo PLC XF35N projector is aangesloten op een stopcontact als het niet inschakelen . Druk op de "MAIN ON /OFF " knop om de projector aan te zetten , en druk vervolgens op de " POWER ON /OFF " schakelaar op de stand "ON" . Kopen van 2

Controleer de " READY "-indicator licht . Als u eerder uitgeschakeld uw projector , wacht minstens 90 seconden voor de " READY " lampje groen te schakelen voordat u deze weer inschakelt .
3

Wacht een paar minuten als zowel de " WARNING TEMP " en de " READY " indicator knippert . Als ze blijven knipperen , kan de projectielamp aan vervanging toe . Om het te vervangen , schakel de projector uit en koppel het los van de netvoeding .
4

Laat het afkoelen gedurende minstens 45 minuten , en draai vervolgens de drie schroeven van het deksel van de lamp . Verwijder het deksel van de lamp .
5

Draai de twee schroeven los en trek de lamp . Plaats een nieuwe lamp en draai de schroeven aan de montage . Vervang het deksel van de lamp en draai de drie schroeven . Sluit uw projector terug naar netstroom en zet hem aan .

Druk 6 de " MENU " knop om het te lanceren " OP SCHERM MENU . " Druk op de "LINKS " of " RECHTS " pijlknoppen en selecteer de " SETTING "icoon .
7

Selecteer de " optie plafond "als u wilt dat de afbeelding geprojecteerd van een plafond aan te passen . Dit kan nodig zijn wanneer het beeld boven /onder omgekeerd . Selecteer "Achter" als u wilt dat de afbeelding geprojecteerd op een projectie scherm aan te passen . Selecteer " Display" als u wilt dat uw foto aan te passen .
8

Controleer de aansluitingen op uw computer of videoapparatuur als de projector niet wordt weergegeven op het scherm . Als je net hebt ingeschakeld op uw projector , wacht minimaal 30 seconden voordat het beeld weer te geven .
9

Controleer de audio -aansluitingen van uw projector naar uw computer of videoapparatuur als je iets niet kunt horen . Druk op de " Volume Up" of " Volume Down" knoppen om het volume te verhogen of te verlagen .

Previous: Next:
  projectoren
·LCD -projector Specificaties 
·Hoe maak je een Wireless Proje…
·Hoe maak ik gebruik van een LC…
·Hoe kan ik een Dell Vostro Scr…
·Alternatieven voor een Smart B…
·Definitie van een projector 
·Hoe de teller terugzetten op d…
·Toepassingen voor een Projecto…
·Hoe de Bulb wijzigen in een Ep…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Ik kan het web camerafunctie op mijn Son…
·Hoe maak je een Braille Writer Gebruik 
·Hoe maak je een harde schijf wissen Magn…
·Hoe de Gigabyte moederbord X - Fi-kaart …
·Hoe te Electronic Circuit Boards Bescher…
·Hoe de videokaart verwijderen van een Ma…
·HP Pavilion zv5000 Specificaties 
·Hoe maak je een DirectX 9 compatibele Su…
·Brother 2040 Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com