Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een windows pc te zetten in een mac
Er is geen ontkennen van de prachtige beelden van een moderne Apple-computer . Sinds de oorspronkelijke release van Macintosh OS X , heeft elke andere grote platform geprobeerd te klonen of imiteren de Mac -interface . Als u houdt van de look van een Mac , maar als het besturingssysteem van uw pc , kunt u een aantal wijzigingen in uw Windows-pc eruit te laten zien als - of zet hem in - een Mac . Wat je nodig hebt
Dock programma
skinning programma
Mac OS X thema
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download een dock programma . De meest gebruikte en opvallende kenmerk van OS X is het soepel scrollen dock . Er zijn een aantal programma's op het Windows XP platform dat dit effect imiteren . De meer populaire keuzes zijn ObjectDoc ( die komt in freeware en pro -versies ) , MobyDock en RocketDock . Zie de bronnen hieronder voor een link . Kopen van 2

Installeer en start het programma dock .
3

Configureer het programma dock naar uw wens . Dock 's zijn zeer veelzijdig en er kan een heleboel opties te overwegen. Neem de tijd om de configuratie van het programma dok, het toevoegen van snelkoppelingen , lades en applets die je zult gebruiken
4

Voeg de taakbalk - . De lijst met open ramen - naar het dok . Om de transformatie te voltooien , moet u ook naar het dock optie die de taakbalk van Windows XP verbergt selecteren .
5

downloaden van een Windows XP- skinning -programma . Een villen programma verandert het uiterlijk van de verschillende functies . In Windows kunt alles van raamdecoraties ( de blauwe titelbalk ) om widgets te worden gevild . Er zijn een aantal programma's die dit kunnen doen , waaronder StyleXP en WindowsBlinds ( zie bronnen hieronder ) . Sinds Macintosh OS X is een van de meest geïmiteerde interfaces , afhankelijk van welke programma je kiest is zeer waarschijnlijk een OS X thema hebben .
6

Kies een OS X thema . Als uw villen programma kwam niet met een Macintosh OS X- thema , kunt u populaire villen sites te controleren zoals WinCustomize en Customize.org voor een OS X thema . Zie het gedeelte Bronnen hieronder voor een link.
7

Breng een OS X thema , volgens de richtlijnen van uw skinning programma . Eenmaal aangebracht , zal uw Windows XP-pc er bijna uit als een Macintosh .
8

zoeken Macintosh - als behang . Een deel van de uitstraling van een Macintosh- computer is de luchtige , blauwe achtergrond . Breng het behang om het effect te voltooien .
9

In de laatste details . Als u wilt nog verder gaan , zijn er programma's zoals LogonStudio voor het maken van aangepaste aanmeldingsvensters en CursorXP voor het gebruik van aangepaste muisaanwijzers ( zie bronnen hieronder ) . U kunt deze programma's gebruiken om af te draaien van uw PC in een Mac .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe sluit ik mijn PC op mijn T…
·Productieproces voor een Penti…
·Hoe de Memory Upgrade op een D…
·Hoe een computer te beveiligen…
·Hoe kan ik een Acer Aspire lap…
·Hoe een eMachine Computer Rese…
·Tuitorial over hoe een compute…
·Hoe maak je verbinding een oud…
·Hoe te Overclock een AMD Athlo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock op een HP Pavilion DV 5…
·? Wat zijn de toepassingen van biometris…
·Hoe maak je een Flash Drive Met Freeware…
·How Do You Punch Down a 110 Block ? 
·Hoe het opzetten van meerdere domeinen o…
·Hoe te herstellen Phoenix BIOS 
·Wat Drive is in een Seagate Externe HDD …
·Gegevens Plannen voor de iPad 
·Hoe de processor te upgraden in een Dell…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com