Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
HP Computer Toren Specificaties
Hoewel veel computergebruikers de overstap naar meer compacte en draagbare laptops hebben gemaakt ; desktop computers , vanwege hun grote opslagcapaciteit en krachtige verwerkingsmogelijkheden , blijven steunpilaren in kantoren en bij gamers . Alle van de essentiële elementen van deze computers , met inbegrip van hun harde schijven en centrale verwerkingseenheden ( CPU's ) , worden ondergebracht in torens , ook wel bekend als de computer gevallen . Hewlett- Packard produceert een verscheidenheid van deze torens , die allemaal verschillende specificaties . HP Pavilion p6510f

De HP Pavilion p6510f desktop computer toren werkt met 250 watt vermogen . Het is 16.29 cm lang , 6,89 cm breed en 15,23 centimeter lang . De voorzijde van de toren is voorzien van een microfoon -ingang , een hoofdtelefoon -ingang en twee USB- ingangen , terwijl de achterkant is voorzien van een muis -poort , een toetsenbord -poort , vier USB -ingangen , een video grafische adapter -poort , een optische audio-poort S /PDIF , een 1394a of FireWire -ingang , een RJ45 -of LAN- netwerk -ingang en audio-ingangen voor een subwoofer , luidsprekers achter , side speakers , luidsprekers , line-in en een microfoon ( een elk) . De toren bevat ook een DVI - D-poort voor een digitale video-interface -kabel .
HP Pavilion Elite HPE - 170f

De Pavilion Elite HPE - 170f toren heeft een 460 - watt voeding en is 27 centimeter lang , 7 cm breed en 15,75 centimeter lang . De voorzijde van de toren heeft een hoofdtelefoon ingang , een microfoon ingang en een USB -ingang . De Elite HPE - 170f mist de p6510f 's aparte muis en toetsenbord -poorten op het achterpaneel . In plaats daarvan moet u deze apparaten aansluiten op een van de toren van de vier achterste USB- ingangen . Ook afwezig in de toren is een video grafische adapter -poort en een DVI - D-poort . De Elite HPE - 170f toren bevat wel een optische audio -poort S /PDIF , een 1394- ingang , een RJ45 en dezelfde audio -ingangen als de p6510f . Een opvallende eigenschap van de Elite HPE - 170f is de seriële geavanceerde technologie attachment ( SATA ) -ingang , waardoor u extra harde schijven aansluiten .
HP Compaq Presario Cq5500f
< br >

de HP Compaq Presario Cq5500f toren wordt gestript in vergelijking met de vorige twee modellen . De 250 - watt toren heeft een hoofdtelefoon ingang , een microfooningang en twee USB- ingangen op het frontpaneel . Op het achterpaneel , de toren heeft een muis -poort , een toetsenbord -poort , vier USB- ingangen, een LAN -ingang, een video graphics array ( VGA) en een ingang voor een line-in , line- out of een microfoon . De afmetingen van de Compaq Presario Cq5500f toren zijn 16,87 bij 6,54 bij 15,11 inches .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te zorgen dat u niet kopen…
·Hoe maak je een computer Pick 
·De nadelen van de HP Neoware T…
·Displayport Vs . Mini DVI 
·Hoe kan ik uitschakelen van de…
·De verschillen tussen de WD320…
·Hoe je basale computervaardigh…
·Problemen met Computer Sound I…
·Hoe te synchroniseren met Sync…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe je HP Photosmart installeren All - i…
·Hoe maak je een Global Printer toevoegen…
·Hoe maak je een grafische kaart te kopen…
·Hoe je processorsnelheid bepalen 
·Hoe de maximale Data Transfer Speed ​​Mo…
·Hoe maak je een digitale camera geheugen…
·Hoe maak je een camera monteren op een p…
·Epson Wireless Printer Help 
·Computer Speaker Informatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com