Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Gebruikershandleiding voor een WPA1000 Mobile Computer
Wasp Barcode Technologies gestart in 1994 , en het is gelegen in Plano , Texas . Het is gespecialiseerd in data - capture apparatuur en software , waaronder een bar - code -reading computers . Het bedrijf produceert en verkoopt de Wasp WPA1000 Mobile Computer , een bar - code scanner . Bar - code scanners kunt u punt barcodes leest en opslaat . Functies

The Wasp WPA1000 Mobile Computer bar - code scanner kan tot vastleggen tot 104 scans per seconde , en het heeft een 47 - graden scan hoek . Het leesbereik is tussen de 1,5 en 33 centimeter . De bar - code scanner helpt u streepjescode- gegevens vast te leggen , en dan kunt u deze informatie opslaan op uw computer . U kunt invoeren bar - code gegevens met behulp van de scanner in plaats van te typen in de computer , het verwijderen van alle data - invoer betreft . Deze computer is compatibel met 802.11 b /g draadloze communicatie- apparatuur , en het werkt met de Wesp MobileAsset en Inventory Control software.
Operatie

De computer gebruikt een oplaadbare lithium - ion batterij , en u kunt de computer lopen tot een uur als er geen verbinding met de belangrijkste batterij . De computer werkt tot vier uur bij gebruik van een draadloze verbinding en tot 12 uur wanneer de draadloze is niet op . Het kan tot 3,5 uur om de lithium-ion batterij op te laden . De computer beschikt over een Intel PXA270 520 - megahertz centrale verwerkingseenheid , en het maakt gebruik van het Windows Mobile 5.0 besturingssysteem . De computer heeft maximaal 64 megabytes synchronous dynamic random access memory en tot 64 MB van Read Only Memory . Het heeft een beveiligde digitale input-output- geheugenslot , die voorziet in maximaal 1 gigabyte extra geheugen .
Specs

De afmetingen van de Wasp WPA1000 Mobile computer zijn 4,96 cm lang en 3 cm breed en 0,9 cm hoog , en weegt 7,5 ounces met de accu . Het kan werken in temperaturen tussen de 32 graden Fahrenheit en 122 graden Fahrenheit , en je kunt het bij temperaturen tussen -4 graden Fahrenheit en 140 graden Fahrenheit . Het werkt ook in vochtigheid tussen de 5 en 95 procent . Het wordt geleverd met een zeven - key toetsenbord met zes functietoetsen en een navigatietoets .
Eisen

U moet beschikken over een Windows-computer , waarop Windows Server 2003 , server 2008 , XP met service Pack 2 , Vista of Windows 7 . Je moet ook een USB- poort op uw computer . Vanaf 2011 , deze computer kost $ 995, en je gratis technische ondersteuning voor de levensduur van het apparaat te ontvangen .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe kan ik een Dell PC Build 
·Maximum PC gids bouwen van een…
·Hoe weet ik of mijn processor …
·Hoe maak je een Home Media com…
·De beste gebruikte pc's 
·De specificaties van de HP S52…
·Hoe kan ik een Sony Handycam D…
·Hoe naar Port Forwarding Schem…
·Vital Eisen voor gaming laptop…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe Computers Parallel 
·Hoe naar Mount Intel-processors 
·Hoe een HP Media Button Keyboard configu…
·De Kindle Fire vs de Apple iPad 
·Hoe maak je een Bootable Terugweg Flash …
·Hoe maak je een GeForce 7800 Ren naar ee…
·Hoe de top van een 49 printcartridge ver…
·Hoe kan ik zien een CPU Speed ​​? 
·Wat is een AC Powered Hub ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com