Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
NVIDIA Quadro NVS 290 Specificaties
De NVIDIA Quadro NVS 290 is een grafische verwerkingseenheid die door de NVIDIA Corporation , die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van GPU's en chipsets . De 290 in het bijzonder valt onder de business-georiënteerde Quadro NVS paraplu , een merk ontworpen voor werkstations . Zoals het hoort met een aantal van haar GPU's , NVIDIA contracten uit de Quadro NVS 290 's productie naar andere bedrijven zoals PNY Technologies en Hewlett - Packard . Grootte en Verbinding

Elke NVIDIA Quadro NVS 290 heeft een diepte van 6,6 inch ( 167.6 mm ) en hoogte van 2,7 inch ( 68,6 mm ) . De adapter is gemaakt om aan te sluiten op Peripheral Component Interconnect Express x16 -sleuf van de computer . Gemaakt om de conventionele , of origineel , PCI , PCI - eXtended en Accelerated Graphics Port bus normen te vervangen , zijn x16 aanduiding staat voor de breedte van haar collectie van rijstroken, waarvan de point-to - point communicatie kanaal , of een link bevatten . Dus , hoe breder de band , hoe sneller de PCI -poort is .
Verwerking en Memory

Elke NVIDIA Quadro NVS 290 heeft een Random Access Memory Digital - to- Analog converter , of RAMDAC , dat een verzameling van kleuren en analoge signalen te genereren gebruikt - op een 400 MHz snelheid - de visuele weergave op het computerscherm . Het geheugen voor de videomogelijkheden is 256MB , met behulp van de tweede - generatie- Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory norm . Ondersteuning van video technologieën omvatten NVIDIA 's PureVideo en nVIEW Multi - Display. Er is ook een ventilatorloze heatsink voor de GPU temperatuur verminderen .
Connectiviteit en resolutie

De NVIDIA Quadro NVS 290 heeft een Video Graphics Array -aansluiting voor analoge videosignalen en een Digital Visual Interface -aansluiting voor digitale video signalen , wat betekent dat je kunt aansluiten op twee monitoren . De VGA-interface kan tot 2048 bij 1536 pixels aan resolutie op een 85 Hz frequentie , terwijl de DVI 's maximale resolutie is 1920 bij 1200 pixels bij 60 Hz . Daarnaast is de Quadro NVS 290 ondersteunt het Open Graphics Library application programming interface .
Systeemvereisten

Voor compatibiliteit met de NVIDIA Quadro NVS 290 , moet uw computer systeem van Microsoft Windows XP , 2000 of Vista besturingssysteem , of een Linux besturingssysteem . Bovendien , uw werkplek moet , op zijn minst , een processor van de Intel Pentium 4 merk , 512MB systeemgeheugen en een 50MB harde schijf .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe Hook Up een computer naar …
·Hoe maak je een Power -knop Su…
·Hoe maak je een Boot Sequence …
·Dell Axim X51 Features 
·Hoe een Sound Device & Luidspr…
·Hoe te Computers Sluit 
·Hoe maak je een lege CDR-forma…
·Hoe maak je een stille PC Buil…
·Wat is een PC Case ? 
  Related Articles
Hoe maak je een Nvidia videokaart instal…
Hoe maak NVIDIA grafische kaart compatib…
Hoe maak je een Nvidia grafische kaart 
Hoe maak je een Nvidia videokaart Proble…
Nvidia G - Force FX grafische kaart Iden…
Hoe te installeren een NVIDIA grafische …
Hoe uw NVIDIA videokaart Update voor gra…
Hoe maak je een Nvidia videokaart verwij…
Hoe een NVIDIA grafische kaart te instal…
  Hardware Articles
·Specs voor een 16GB iPad 
·Hoe te openen een Maxtor externe USB beh…
·Hoe maak je een computer aansluiten met …
·Hoe te vervangen een ThinkPad DVD-ROM 
·Mosfet Componenten 
·Hoe Memory installeren op een Inspiron 3…
·Lexmark x1185 Black Cartridge Refill ins…
·Hoe een HP Pavilion toetsenbord Vervang 
·Inkjet Printer Features 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com